Gratis webinar i januari

Vill du lära dig mer om fördelarna med att kemikaliebanta Ditt hem? Behöver du handfasta tips på vad du ska se upp med när du väljer produkter för din skönhetsvård, städrutiner och smink? Då är kommande webinar “Hur går jag Low Tox – Kemikaliebanta Ditt hem” något du ska anmäla Dig till!

Känner Du dig ibland överväldigad av känslor, stress eller har svårt att sortera i vad som är vad? Vill du lära dig enkla och snabba tekniker för att påverka hjärnans respons på inlärda mönster? Då är du varmt välkommen att anmäla dig till “Eteriska oljor för känslomässigt stöd”.

Hur går jag Low Tox – Kemikaliebanta Ditt hem

Under en timme går jag igenom varför doftljus inte är en bra idé och vad du kan använda istället, du får en crashcourse i INCI-listan dvs innehållsförteckningen på ditt smink, shampoo, bodylotion, städrengöring osv och vilka ingredienser vi INTE vill ha på vår hud eller använda när vi diskar, städar och tvättar. Jag berättar för dig om vad Greenwashing är och hur företag med enkla medel lurar oss konsumenter med snygga logor och ord som vilseleder.

Stressad? Lär dig om hur eteriska oljor snabbt, kraftfullt och enkelt kan stötta dig i vardagen

Under denna timme erbjuder jag dig några enkla tekniker att använda i vardagen samt berättar om detta enkla och kraftfulla redskap som eteriska oljor kan vara för Dig och Din familj i vardagen. Jag går igenom hur doftsinnet fungerar och varför eteriska oljor kan påverka hjärnans respons så att vi kan bryta mönster och istället landa i närvaro. Det är en stor fördel om du har en olja hemma, har du ännu inte eteriska oljor, maila mig så kan jag skicka dig ett prov.

Dessa två webinar ger Dig empowerment till att ta bättre beslut, för dig och din hälsa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.