Boka massage eller personlig träning

Har du sett den nya funktionen, att Du enkelt kan boka en tid för regndroppsmassage eller personlig träning med mig? Jag lägger upp nya tider kontinuerligt och fyller på. Efter din bokning får du ett mail från mig med mer information. Det är enkelt att navigera på sidan och betalning sker efter överenskommelse, antingen via faktura eller swish.

boka massage eller personlig träning

För att läsa mer om massagen och personlig träning med mig – klicka på bilderna nedan.
Bokning gör du snabbt och enkelt calendly.com/linda-bryme

regndroppsmassage
personlig träning

Jag ser framemot att höra av Dig, att ta hand om Dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.