Hoppa till innehåll

PT med licens och försäkring

Äntligen finns det en branschorganisation som granskar och ser till att inte vem som helst kan kalla sig licensierad Personlig Tränare. Jag är stolt över att ha gått min utbildning hos The Academy och har känt mig trygg i mitt val av skola.

Du kan numera söka i ett register efter licensierade Personliga Tränare, vilka har gått sin utbildning på en skola som är granskad och godkänd av Almega. Tryggt och säkert för Dig som vill anlita en PT – tryggt och säkert för oss som investerat i tid och pengar på en utbildning!

Jag är dessutom försäkrad genom Kroppsterapeuterna så att Du kan känna Dig trygg när du anlitar mig för träning utomhus!

Är Du redo att tag i Din träning? Att träna med PT har många fördelar – att träna utomhus adderar till ditt välmående! Med mig får du ta del av de båda! Varmt välkommen att läsa mer OCH hör av dig så bokar vi ett första kostnadsfritt tillfälle för att lära känna varandra och DINA behov!

Kontakta mig:

[contact-form-7 id=”20959″ title=”Kontaktformulär 1″]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *