Hoppa till innehåll

Inspirationsbrev varje fredag

Varje fredag skickar jag ett inspirationsbrev till Din inkorg. Under april månad har temat varit rutiner, och jag har skrivit om kapacitet, att rutiner är som att lära sig ett nytt språk, förkroppsligande och delat med mig av hur mina rutiner ser ut.

Varje månad har olika teman och beroende av temat skickar jag med tex recept, träningspass eller videos. Min intention är att breven är “lagom” långa så att du orkar läsa men framförallt att de väcker något inom dig – en nyfikenhet att lära känna dig själv, prova något nytt och ibland ta del av något av mina erbjudanden som Personlig Tränare, Yogalärare, Massör och Aromapedagog.

Teman under 2021 har varit – SelfLove & SoulCare, Energi, Rutiner och nu i maj landar vi in i Empowerment.

Vill Du också få mina inspirationsbrev i inboxen, fyll i din epostadress här så landar det hos dig under fredagseftermiddagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *