HöstGlöd på K4

En helg fylld av dynamiska rörelser, flöden och stillhet! Du får möjligheten att testa SOMA move samt gå på djupet av din kropps bindväv genom triggerbollar / pressurbollar i en workshop.

Under lördagen den 16 oktober kl 9:30-12:00 håller jag och Katrin en 2½ timmes workshop, YinPressur. Då vi binder samman kunskapen och teorin om fascia, tryck och release genom att arbeta praktiskt med triggerpunktbollar under en Yinyogaklass.

Trigger/Pressurbollar används på olika sätt och med olika mycket tryck för att stötta kroppens förmåga att släppa spänningar. I kombination med YinYoga som är en återhämtande form av yoga, då vi landar i stillhet i kroppen i ett par minuter per position och tar hjälp av bolster och yogablock, får du utforska din kropp och låta tiden – trycket – releasen få sitt utrymme.

Denna workshop passar dig som är nyfiken på hur du med enkla medel kan påverka hur du mår, oavsett om du använt dig av trigger/pressur innan eller utövat yinyoga.

Vi avslutar förmiddagen med fika och häng – ger dig utrymme till att ställa dina frågor, dela dina tankar och upplevelser. När du lämnar lokalen kommer Du ha nya och fler redskap för att stötta ditt mående och kroppens förmåga att balansera sig, gå med lättare steg och stoltare hållning, fylld av utrymme i alla lager.

HöstGlöd på K4 Naprapati & Träning, Väsbyvägen 7C

Fredag 15/10 kl 16:30-17:30 SOMA move, 100:-
Lördag 16/10 kl 9:30-12:00 YinPressur, 400:-
Söndag 17/10 kl 9:30-10:30 SOMA move, 100:-

Välkommen med din anmälan!
Antalet platser är begränsat och för att säkra din plats maila till info@k4naprapati.se
Välkomna hälsar Katrin, Linda och Ann

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.