Lördag 13 november är du varmt välkommen till “Fall into Stillness”. En workshop då vi väver samman aromaterapi med yoga nidra.


Klassen passar dig som är nyfiken, oavsett om du har tidigare erfarenhet eller inte. Du kommer att guidas in i djup återhämtning och vila där vi tar hjälp av bolster, klossar och filtar samt landar in med hjälp av din personliga aromaspray.


Aromaterapi kan översättas till “läka med doften” och vilar på en flera tusenårig kunskap om sötmedicin, och naturens förmåga att förebygga, stärka och hela människan i symbios. Doftsinnet är starkt kopplat till den del av hjärnan som håller minnen och känslor lagrade, och genom doften frisätts en mängd olika signalsubstanser i kroppen vilka ger ett gensvar i hela människan.

Yoga Nidra är både en teknik men också ett tillstånd. Tekniken är enkel i sitt utförande och tillståndet ljuvligt – djupt återhämtande och avslappnande. Vi låter hela varandet av oss landa in i mellanrummet mellan vakenhet och sömn, man kan uppleva det som att man drömmer i ett vaket tillstånd. Liksom att man helt zoonar ut fast i total närvaro. 

Under denna workshop kommer du att få grunderna i hur aromaterapi kan stötta dig och hela ditt mående, du får skapa en personlig spray att ta med hem, som tillsammans med stunden i Yoga Nidran skapar ett kraftfullt doftminne. Du får lära dig om hur och varför Yoga Nidra påverkar oss och går hem påfylld, och med inspiration till egenvård i vardagen.

Tid: 09:30 – 12:00
Plats: K4 Naprapati & Träning, Väsbyvägen 7C
Kostnad: 400kr (Aromaspray + fika ingår i detta pris)
Anmälan: Boka din plats genom mail!
(Din anmälan är bindande, sista anmälningsdag 7/11, minst 6 deltagare för att workshopen ska bli av)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *