Hoppa till innehåll

Dvalan – Yoga Nidra

Naturen visar oss vägen – hon drar sig tillbaka nu och vi får en riktning om att göra likadant. Snön som fallit bäddar in moder jord och vi borde göra detsamma med oss själva.

Det svåra är att vi lever i ett samhälle frånkopplat moder jord och naturens rytm och att leva cykliskt. Vi ska passa in linjärt och förväntas ha en massa energi och helst konstant året runt, om inte ännu lite mer nu inför “upploppet”. Springer du lite för fort än du borde just nu? Upploppet av året, nu ska allt på plats, analyseras, färdigställas och samtidigt förbereda DEN bästa julen.

Här kommer en vänlig påminnelse om att det är när Du tycker Du inte har tid – som Du behöver vilan som mest! Vi är menade att varva ner, hämta hem oss efter en intensiv vår, sommar och höst. Nu drar vi oss tillbaka och landar i oss själva för att ha kraft till det vi vet behöver när knoppar brister igen.

Jag har spelat in en Yoga Nidra till DIG – att landa in i nu och alla andra dagar såklart. En tidig julklapp från mig till dig. Du får tid och utrymme att landa in djupt i vila, återhämtning och dvala. Om du har hemma, så använd gärna de eteriska oljorna Bergamot, Lemon och Jasmine som en auraspray eller i din diffuser. Dessa oljor är kopplade till vintern och elementet av vatten.

Du får gärna rekommendera och dela denna Yoga Nidra med någon Du tror skulle uppskatta den!

Kom ihåg att stanna upp, lägg vänster hand på hjärtat och höger ovanpå. Vänster sida tar emot och höger ger vidare. Fyll på Dig själv först innan du ger vidare till någon annan ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *