Hoppa till innehåll

Årets Friskvårdsbidrag och Presentkort

Har Du ännu inte utnyttjat 2021 års Friskvårdsbidrag? Du kan såklart göra det hos Härliga Var Dag. En Regndroppsmassage för ökat välmående, PT timmar för din styrka eller yoga? Skicka mig ett mail så ordnar vi med kvitto och bokar in Dig på en tid under 2022 – för en fantastisk start på det nya året tillsammans!

Har DU ännu julklappar kvar att ordna? Hos mig hittar Du såklart en uppskattad julklapp att ge till någon som behöver en avkopplande och balanserande Regndroppsmassage – eller få hjälp med sin träning på ett hållbart sätt genom Personlig Träning IRL eller OnLine!

Varför inte välja ett presentkort att ge till någon Du tycker om? Eller önska Dig ett till Dig själv? Du väljer summan, och sedan bokas valfri session in hos mig för att lösa in presentkortet.

God Jul önskar jag Dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *