Hoppa till innehåll

Can you feel it?

Kanske brukar Du som jag, känna dig vårtrött när naturen spricker upp efter vinterns vila? Undrar över varför du är så trött och orkeslös fast Du “borde” vara pigg? Kanske hänger det ihop med att Du inte tillåtit Dig den vila Du behöver och passar in din cirkulära energi i en linjär form? I år vill jag känna mig on top of the world när våren kommer, så därför väljer jag att leva MED min egen energi och naturens cykler.

Energin av ett nytt år och det linjära som vill få oss att sätta nya mål, vara fyllda av energi, kraft, inspiration och riktning. Jag. Känner. Det. Inte! Jag är fortsatt i min kokong av ett större behov av vila, fylla mig med energi, näring, vila, närvaro och stor längtan att vara i naturen. Det är första gången som jag tillåter mig att INTE att springa på mot nya mål, är förberedd med att leverera nytt innehåll och en klar strategi fast det är ett nytt år, och jag omges av “nyårslöften” reklam om att gå med i Viktväktarna, Nytt år – Nytt Du. Jag. Blir. Less!

Vi är fortsatt i en kraftfull Yinenergi, men som sedan vintersolståndet vänder mot yang allt mer. När vårdagjämningen kommer så minskar hon alltmer och yang växer sig starkare. Det är DÅ vi borde sätta våra intentioner och planera för ett nytt år – när energin omkring oss ökar igen. Så fram till 20 mars är det naturligt att fortsätta känna sig som en björn i ide och inte som en duracellkanin redo att leverera 110%.

Ett av de verktyg jag har är kallbaden, som är något alldeles extra nu i en isvak och med fint sällskap att dela stunden med. Tack vare kallbaden så är jag nära min egen energi och upplever naturens cykler tätt kopplad till min egen upplevelse. Förutom dessa vill jag i år komma närmre växter, botaniken och myllan. Vi får se vart det tar mig.

Jag vill gärna höra Dina tankar, reflektioner och upplevelser! Jag är endast ett knapptryck bort! Å Du – när Du känner en längtan efter att bli omhändertagen med en välgörande och återhämtande Regndroppsmassage, så bokar Du din tid här.

2 kommentarer till “Can you feel it?”

  1. Jag blir så glad när jag läser detta om yin energin och yang. Jag känner så tydligt i år att det är yin som gäller ännu, jag är inte alls som jag brukar vara, åh ett nytt år, nu ska jag smida planer. Nej i år (och till viss del förra året också) känner jag extra tydligt att mitt år då energin återvänder kommer tillsammans med yang-energin där fram mot vårdagjämningen. Tänker jag efter så har det nog alltid varit så mer eller mindre. TACK för att du fick mig att inse detta.

    1. Tack för att du delar med dig! Jag hoppas att fler kan landa in i denna hållande energi och tillåta sig att vara i det som är. Våren kommer, men det är ett tag kvar att fortsätta ladda sig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *