Hoppa till innehåll

Vårens kurser på K4

Andra veckan i februari (om inget ändras pga omständigheterna) drar vårens kurser igång på K4. Du är varmt välkommen att delta på Yinyoga, tisdagar kl 19:00-20:15 och Vinyasa, fredagar kl 6:45-7:30 tillsammans med mig med start v 6.

Denna termin kommer vi att följa den cykliska energin vi omges av och med intentionen att guida dig med nyfikenhet inåt så att Du kan uppleva expansion och rymd – mellan dina tankar, dina andetag och flödet i kroppen.

Jag märker det allt mer, att ju mer jag öppnar upp och delar med mig av min egen resa, de lärdomar jag får genom utbildningar och workshops att vi delar många upplevelser även om Din är helt Din egen och tar den plats som finns tillgänglig hos dig just nu. Med hjälp av noga utvalda texter, låtar och rörelser får Du en stund av att landa, möta, uppleva, känna, förnimma fler lager av det som är Du.

Lokalen är liten, och vi har plats att mötas för max 8 deltagare, det gör att Du blir sedd, får utrymme att ställa frågor, dela med dig och även ha önskemål på positioner eller att lägga till pressur. Allt Du behöver finns på plats, såsom Yogamatta, bolster, block och pressurbollar. Ta med egen filt och ev en ögonkudde eller sjal till savasana. Eteriska oljor är med oss under klassen, vilka är utvalda för att förstärka intentionen och upplevelsen.

Väsbyvägen 7C

Vi ses varje vecka med uppehåll för sport- & påsklov. Du kan välja att ha en fast plats, köpa klippkort eller komma på Drop-In i mån av plats.

För att säkra Din plats eller få svar på Dina frågor, maila direkt till K4 Naprapati & Träning.

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *