Hoppa till innehåll

Yoga Nidra – Compassion

Inför helgens tre timmars klass Compassion, skrev jag en Yoga Nidra på temat. Den har jag spelat in för Dig att ta del av, när du vill. Du hittar den på Sound Cloud (länk direkt nedan) och YouTube.

Att ge sig själv denna stund av djup återhämtning påverkar kroppen på så många vis. För att nämna några: sänkta kortisolnivåer, ökad kreativitet, förbättrad HRV (hjärtvariabilitet), stärkt immunförsvar, balanserar hormoner, lindra smärta och värk, ökad närvaro och trygghet.

Du kan inte heller misslyckas denna stund, den kommer att ge dig precis det du behöver. Se till att Du kan vara ostörd under tiden, att du har det bekvämt under dig och att du kan hålla dig varm. Sätt din mobiltelefon eller liknande i flightmode så att du inte blir avbruten, ta på dig hörlurar och tryck på play.

Till denna Yoga Nidra rekommenderar jag dig att gärna använda de eteriska oljorna apelsin, frankincense och mejram i en synergi.

🧡 Apelsin – kallar Dig till närvaro och glädje, stärker kontakten med hjärtat
💚 Mejram – låter Dig känna längtan utan egots ha-begär
❤️ Frankincense – guidar Dig till kärnan av Dig

Gör en auraspray och spraya omkring dig och platsen du är på, använd de i din diffuser eller håll de tre tillsammans under ansiktet och ta tre djupa andetag. Jag blev helt hänförd hur dessa tre tillsammans fick mig att känna och ett innerligt leende tog sin plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *