Hoppa till innehåll

Nytt jobb!

Det är med STOR glädje jag meddelar att jag från och med nu går att anlita som Personlig Tränare på SATS Danderyd. Efter nästan fyra år där jag varit helt min egen, och under tiden drabbats av pandemins effekter, gjorde sig en längtan efter större gemenskap och samvaro väldigt påmind.

Beslutet har legat och vuxit till sig en lång stund, och när samtalet och erbjudandet kom om att få kliva på som anställd igen, på nytt center – med ett etablerat och härligt team var det enkelt att säga ja.

Nu kan du boka in Dig direkt för en session med mig via appen, där väljer Du mig som Din PT och ser de tider jag lagt ut kommande veckor. Ett annat alternativ är att boka via hemsidan, och Du kan även maila mig på linda.bryme@sats.se

Du har alltid som ny medlem en PT start att boka in, ett första tillfälle för att lära känna varandra, dina målsättningar, behov och mina rekommendationer framöver.

Även om det är en hektisk tid just nu, behöver Du prioritera Din hälsa och träning, varför vänta till efter semestern, när Du kan komma igång redan nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *