Hoppa till innehåll

Höstens första Yinyasa

Nu har vi äntligen landat på ny plats och i ett HEM vi älskar. Längtan efter att guida DIG på yogamattan är stor och det är med glädje jag nu kan bjuda in dig till höstens första klass, på ny plats – en Yinyasa.

Välkommen att landa i kroppen och skapa utrymme för helgen genom att landa på mattan med mig i en mjukt flödande klass jag kallar för Yinyasa. Repetitiva flöden i takt med ditt andetag (Vinyasa) och sedan längre stunder i stillhet i olika positioner (Yin). Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av vinyasa eller yin – alla kan vara med.

En somatisk AW (after work) som blir startskottet på helgen och avslutet på arbetsveckan. Vi möts i fantastiska lokaler centralt i Vallentuna, på Harmonicenter, Allévägen 6. Klassen är 90 min, och du är välkommen att stanna en stund efteråt för en kopp te och närande samtal. Allt du kan tänkas behöva finns på plats, bara ta på dig sköna kläder och ta med en en ögonkudde eller sjal.

Antalet platser är begränsat och Du kan välja att boka in Dig för båda datumen, eller välja ett. Anmälan är bindande (men inte personlig).

“Så här borde ALLA fredagar avslutas”

Sagt av tidigare deltagare

Dag och tid: Fredag 21/10 & 25/11 17:00-18:30
Plats: Harmoni Center för Hälsa och Friskvård, Allévägen 6 Vallentuna
Pris: 250:- per tillfälle
Anmälan till: hej@harligavardag.se

Jag ser framemot att ses och att få guida Dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *