Hoppa till innehåll

Vårens AW och WS med mig

Hej

Årets första dagar har passerat och jag hoppas att DU har haft en vilsam och njutningsfylld jul- & nyår.

De senaste åren har jag istället för att avge nyårslöften satt ett ledord att vila till under året. Förra årets ledord var Tillit och det ledde mig och min familj till nya platser och stora förändringar. Ordet i sig har varit viktigt och en påminnelse när livet ibland går för fort eller inte i den riktning man kanske önskar. Ordet får följa med mig in i detta nya år och får sällskap av närvaro, då jag önskar mer närvaro för egen del. Har du ledord, intentioner eller kanske löften?

Med ett nytt år och 12 nya kapitel i livets bok, kommer jag till Dig med en inbjudan om att låta vila och återhämtning ta mer plats. Min uppskattade After Work Yinyasa är såklart tillbaka. En gång i månaden får Du möjlighet att avsluta veckan och påbörja helgen tillsammans med mig. Du har också möjlighet att komma på en längre klass, en Work Shop Curam Recovery® Yin då vi använder oss av statiska koppor för att låta kroppen mjukna.

Läs mer nedan, och hör av Dig med frågor och Din anmälan.

YINYASA

Välkommen att landa i kroppen och skapa utrymme för helgen genom att landa på mattan med mig i en mjukt flödande klass jag kallar för Yinyasa. Repetitiva flöden i takt med ditt andetag (Vinyasa) och sedan längre stunder i stillhet i olika positioner (Yin). Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av vinyasa eller yin – alla kan vara med.

En somatisk AW (after work) som blir startskottet på helgen och avslutet på arbetsveckan. Vi möts i fantastiska lokaler centralt i Vallentuna, på Harmonicenter, Allévägen 6. Klassen är 90 min, och du är välkommen att stanna en stund efteråt för en kopp te och närande samtal. Allt du kan tänkas behöva finns på plats, bara ta på dig sköna kläder och ta med en en ögonkudde eller sjal.

Antalet platser är begränsat, anmälan är bindande (men inte personlig). Bjud med Dig en vän, kollega, granne eller partner. Ser framemot att få guida Dig.

Temat vid vår första AW är “Skifte”. På vilket sätt kan Du uppleva skiften i kroppen, i rörelse och i stillhet. Vad är skifte för Dig? Vad behöver Du för att våga ett skifte i tanken, känsla och upplevelse?

Låt oss utforska det tillsammans!

Du kan välja att boka Dig för ett tillfälle i taget eller flera på en gång.

NÄR: Fredag 27/1, 24/2, 31/3, 28/4 & 26/5 kl 17:00-18:30
VAR: Harmoni Center, Allévägen 6 i Vallentuna
INVESTERING: 250:-


CURAM RECOVERY® YIN

I höstas blev jag kär vid första ögonkastet, eller mötet. Med Curam Recovery® på Allt för Hälsan. Klassen knockade mig på alla sätt och nu är det min tur att få försöka förmedla min kärlek till dessa massagekoppor till Dig.

Curam Recovery® är en återhämtningsklass där vi integrerar Curams statiska massagekoppar i olika positioner. För att effektivt släppa på spänningar, öka flexibilitet & rörelse, förbättra cirkulationen och minska stagnation, öka vätskeflödet samt hjälpa kroppen till bättre balans och snabbare återhämtning. Curam Recovery® kommer att ge dig en djup bindvävsmassage och målet är att lämna dig med en känsla av centrering, välbefinnande och lugn.

Under tre timmar tillsammans varvas teori med praktik, att lyssna med att göra, att vara i stillheten tillsammans med kopporna.

Allt Du behöver finns på plats, såsom yogamatta, block, bolster, filt och Curam® statiska koppor. Om Du vill kommer Du kunna köpa med dig ett par statiska koppor hem för egen praktik hemma.

TIPS: Bär kläder som är enkla att dra upp/ner för lättare applicering av kopporna mor din hud (ej tights eller långärmad tight tröja alltså).

Antalet platser är begränsat och Du kan välja att boka in Dig för flera av datumen, eller välja ett. Anmälan är bindande (men inte personlig).

Dag och tid: Lördag 4/2, 3/5 kl 10-13 
Plats: Harmoni Center för Hälsa och Friskvård, Allévägen 6 Vallentuna
Pris: 550:- per tillfälle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *