AKTUELLT

PT OnLine

DU kan nu anlita mig för Personlig Träning OnLine! Efter förfrågningar om att ta emot klienter för träning online är jag nu redo att presentera det för Dig! Min träningsfilosofi är stark inifrån och ut genom närvaro. Du kan välja att få individanpassat PT BAS eller ett färdigt paket PT SOMMARPASSET.

Med effektiva och skräddarsydda övningar för dig som väljer PT BAS. Då ingår kartläggning av dina mål och erfarenheter mm, ett första digitalt möte samt ett uppföljningsmöte under perioden. Jag anpassar programmet utifrån de redskap Du har tillgång till i ditt hem såsom TRX/funktionsband, kettlebell, hantel, skivstång, pilatesboll eller andra träningsredskap.

Du kan även välja PT SOMMARPASSET med genomtänkta och effektiva övningar som är förutbestämda men inte individanpassade – som en tidsbestämd utmaning perfekt nu i sommar. Du behöver då ha tillgång till kettlebell, gummiband och en handduk. Det ingår två helkroppspass samt en BONUS!

För att läsa mer!

YOGA NIDRA

Yoga Nidra är både en teknik men också ett tillstånd. Tekniken är enkel i sitt utförande och tillståndet ljuvligt – djupt återhämtande och avslappnande. Vi låter hela varandet av oss landa in i mellanrummet mellan vakenhet och sömn, man kan uppleva det som att man drömmer i ett vaket tillstånd. Liksom att man helt zoonar ut fast i total närvaro. Jag älskar denna teknik, och tar mig till vilan så ofta jag kan.

Det jag ser är att min återhämtning och mitt parasympatiska nervsystem visar det i min pulsklocka med en ökad hjärtvariationsfrekvens och färre andetag. Oavsett om jag utför min Nidra på dagen eller kvällen, i samband med att sova för natten. Visst låter det spännande!?

Håll utkik för kommande Yoga Nidra OnLine. I väntan på nya tillfälllen kan du investera i inspelade Yoga Nidras på temat “God Natt” eller “Countdown”. Hör av dig via mail, så skickar jag dig en ljudfil efter att du betalat 99:-

GRATIS WEBINAR

Är Du nyfiken på HUR du med tre enkla steg kan kemikaliebanta i Ditt hem? Vill Du lära Dig mer om hur du enkelt, snabbt och kraftfullt kan bryta stress i din vardag? Läs mer – kolla videon – anmäl dig!

Känner Du dig osäker på vad innehållet i din deo, tvättmedel, shampo och bodylotion betyder? Har du börjat fundera över vilka kemikalier du dagligen utsätts för och hur de påverkar din hälsa?

När du anmäler dig till detta webinar får du mina bästa tips för hur du:

  • enkelt
  • kostnadseffektivt och
  • roligt
    kommer igång med Low Tox Living! Du får ta del av alla mina kunskaper, resurser och har mig som din guide längs med vägen.

Är du redo att hänga med? Registrera dig GRATIS nedan för en timme av inspiration och utbildning! Vid anmälan får du en rabattkod att använda när du väljer att starta din Low Tox Living resa med mig.

DATUM: Tisdag 18 maj kl 20:00

Vem är Linda:
Jag började kemikaliebanta mitt hem 2015 pga eksem, rodnader och störd menscykel. Sedan dess har jag lärt mig massor, fortsatt rensa för att göra bättre val för mig och min familj. Under 2018 fann jag ett enklare sätt att få hem mina produkter, framställda på ett hållbart och ekologiskt sätt. Jag vill hjälpa dig att göra enklare val i din vardag som inte påverkar dina hormoner eller immunförsvar på ett negativt sätt, utan istället stöttar din kropp och ditt välmående.

Vad säger deltagare om detta webinar:
“Så bra att få upp ögonen för INCI-listan och mer lärdom. Om vad kemikalierna är och varför de är dåliga. Det här med Greenwashing, snygga flaskor med med falsk marknadsföring. Jag är glad att jag var med och nu kan mer om detta.”

“Linda gjorde det enkelt och tydligt att förstå och jag känner mig redo att börja byta ut produkter hemma, lite i taget.”

“Jag blev chokad när jag ombads att hämta produkter från hemmet att kolla upp INCI på. Trodde jag köpt bra grejjer till barnen från apoteket, så visade det sig att det innehöll SLS och propylenglukol…”


Känner Du dig ibland överväldigad av känslor, stress eller har svårt att sortera i vad som är vad? Upplever Du att Du inte har kontroll, har för lite tid eller inte räcker till?

När du anmäler Dig till detta webinar får DU:

  • enkla, snabba och kraftfulla tekniker att använda i vardagen
  • lära Dig hur doftsinnet fungerar
  • varför eteriska oljor kan påverka hjärnans respons så att vi kan bryta mönster och istället landa i närvaro

Är du redo att hänga med? Registrera dig GRATIS nedan för en timme av inspiration och redskap för stresshantering! Vid anmälan är det bra om du låter mig veta ifall du ännu inte eteriska oljor hemma, isåfall skickar jag dig ett prov inför att vi ses på webinariet.

DATUM: Tisdag 25 maj kl 20:00

Vem är Linda:
Jag har tre utmattningar bakom mig, den första genomgick jag som 25 åring. Med tiden har jag lärt mig olika tekniker för att landa i nuet, att skala av i livet, tillåta mig VARANDET och inte vara i det konstanta GÖRANDET. Jag är en driven person som vill hjälpa andra och har haft svårt för att prioritera mig själv, dessutom vuxit upp med uttrycket “kom igen nu gumman, bit ihop, du fixar detta”

Känner du igen dig? Jag önskar Dig varmt välkommen till vårens första webinar i ämnet!

Vad säger deltagare om detta webinar:
“Tack för en bra föreläsning, jag fick med mig en del nytt. Att jag ska prioritera mig själv flera gånger per dag och andas. Även en del nytt om stress och hur snabbt oljor tas upp och stöttar kroppen. Det gäller att lära sig lyssna på och gå på den känslan. Inte som nu när jag nonchalerar de.


FÖRETAGSEVENT

Planerar ditt företag för en kickoff, planeringsdag, konferens, inspirationskväll? Ni kan anlita mig som föreläsare och inspiratör inom hälsa, kost, och hållbar livsstil. Vill ni ha ett svettigt träningspass eller en mjukare yoga att avsluta dagen med som teambuilding?

Hör av er för att få förslag och offert!
Maila till

hej@harligavardag.se

KOMMANDE EVENT

Yinyoga under vårterminen på K4 Naprapati & Träning

Fall into stillness – Yinyoga + Yoga Nidra

Med start v 4 är du välkommen att landa på yogamattan! Allt Du behöver finns på plats – yogamatta, bolster och block. Ta med egen filt och ögonkudde om du har (annars en liten handduk).

Tid: Tisdagar 18:00-19:15, drop-in 250:-
Plats: K4 Naprapati & Träning, Väsbyvägen 7C
Anmälan: Boka din plats genom mail!

Lördag 14 november är du varmt välkommen till “Fall into Stillness”. En workshop då jag guidar dig in i stillsam Yinyoga och en längre djupavslappning som kallas Yoga Nidra. Klassen passar alla nivåer av yogautövare.

Tid: 09:45 – 11:15
Plats: CRE8YOU’s yogastudio på Kvarnhagsplan 118
Kostnad: 225kr (Rawfika och te ingår i detta pris)
Varmt välkommen med din anmälan till info@cre8you.se
(Din anmälan är bindande, sista anmälningsdag 7/11, minst 6 deltagare för att workshopen ska bli av)

OLJEMINGEL

Du är alltid välkommen att kontakta mig för att ses och prata Low Tox, hur oljor och växtbaserade produkter kan vara ett stöd för dig och din familj. Zoom är ett fantastiskt redskap för att “ses” om du inte vill/kan komma hem till mig.

Varje måndag kl 20:30 bjuder vårt team in till Måndagsklubben (du får länk till Zoom av mig) och har olika teman varje gång – alltid en massa inspiration och berättelser om hur dessa produkter stöttar oss i vardagen.