ALLMÄNNA VILLKOR FÖR PT OnLine BAS

Genom att anmäla dig till PT OnLine BAS accepterar du och godkänner dessa allmänna villkor:

1 – Anmälan
Anmälan görs via mail, betala fakturan och därefter inleder vi samarbete. Anmälan är bindande och återbetalas ej efter påbörjad period.

2 – Ansvar
Mitt ansvar är att hjälpa, peppa och se till att du får den kunskap du behöver för att genomföra träningspassen. Det är Din kropp som ska göra jobbet för att Du ska se de resultat du önskar. Ditt ansvar är att vara vara villig att jobba för att nå dina mål. Med personlig träning online är mitt mål är göra din upplevelse så personlig som möjligt fast kontakten sker online.

3 – Hälsotillstånd
Du får inga medicinska råd genom mig, och du ansvarar för att söka läkarkontakt om du är osäker. Har du fått råd eller behandling av sjukgymnast, naprapat eller liknande gäller de alltid i första hand.
PT BAS är för dig som är över 18 år och skadefri.

4 – Garanti & Resultat
Även om jag kommer göra allt jag kan för att stötta dig, kan ingen garanti för önskade resultat ges. För att få resultat behövs målmedvetenhet och att följa planen vi gör tillsammans, efter vad som är hållbart i Din vardag. Det är bara DU som kan styra över hur Du äter och kvaliteten på Din träning.

5 – Avtalsperiod & Paus
Du väljer att anmäla dig för 4 eller 8 veckors PT OnLine och betalar i förskott. Det är Ditt ansvar att utnyttja den perioden. Tiden för perioden rullar på, även om Du inte utnyttjar träningsupplägget, och ingen återbetalning sker.
Om du skulle bli långvarit sjuk, kan perioden pausas, ett läkarintyg krävs som Du mailar på eget initiativ – viktigt att Du hör av Dig i förväg.

Vem är jag – Din PT

Jag är licensierad Personlig Tränare genom The Academy och har gått en av Almega godkänd utbildning. Sedan 2017 har jag arbetat med klienter på gym eller utomhus, och har främst arbetat med kvinnor som är gravida eller har fött barn.

Min filosofi är – Kroppen är fantastisk! Genom att anlita mig som din PT kommer du att få utmanas, bli starkare inifrån och ut, få uppleva att din kropp är fantastisk som kan göra så mycket mer än vad du själv tror är möjligt. Jag finns vid din sida för pepp och nya utmaningar.

Jag har genom åren provat en del olika typer av träning och den som jag gillar allra bäst är den enkla, men som ger puls, svett och darrande muskler. Att använda kroppen som redskap och belasta med kettlebells eller gummiband. Träningen för mig är en del av vardagen och utan den skulle jag inte orka med. Ett träningspass i vardagen måste inte vara en timme för att vara effektiv, men den behöver oftast vara rolig och utmanande för att bli av.

Efter mina två graviditeter vet jag hur kroppen kan komma att förändras och upplevs annorlunda. Att det är svårt att hitta muskelkontakt igenom och att hur mycket jag än knep så var det inte tillräckligt.

När Du anlitar mig får du inte bara en PT utan någon att bolla tankar och idéer med. Kontakten hålls på de sätt Du önskar och Ditt initiativ- via sms, mail eller chat.

Vem är PT OnLine för?

För Dig som vill träna på egen hand med en PT som stöttar Dig längs vägen. Passen Du får kommer ibland ta dig utanför Din bekvämlighetszon anpassade efter Dina förutsättningar.
Du kan träna hemma, utomhus eller på gym. Övningarna anpassas efter de redskap som Du har tillgång till.