Aromaterapi = att läka med doften. Är något jag om och om igen får uppleva själv när jag vandrar med mina oljor, men också när jag guidar Dig in i denna ljuvliga väldoftande värld. Att stötta kroppens alla lager genom olika tillvägagångssätt med de mest kraftfulla eteriska oljor som finns är fantastiskt belönande.

Low Tox Living – eller att kemikaliebanta! Att se över de kemikalier som finns i vårt hem och vilka vi dagligen använder i vår skönhetsrutin, på oss själva och våra barn. Allt vi väljer att köpa hem har påverkan på din hälsa och ditt välmående. Med små steg har jag gjort det enkelt för Dig att lära dig mer och att köpa produkter som är fria från skadliga kemikalier och istället stöttar dig fysiskt, mentalt och känslomässigt.

low tox living

Visste du om att du genom att tvätta ditt ansikte, smörja in dig, applicera ditt smink, dina hudkrämer, deodorant, parfym, mm utsätter dig själv för en mängd olika ämnen vilka är kända för att orsaka allergi, vara hormonstörande eller cancerframkallande?

my story

I mitt ekologiska och ej djurtestade smink gömde sig PEG och parbener, i min ekologiska hår- & hudvård fanns både SLS, mer PEG och parfymämnen, i våra ekologiska städ produkter -varningstext om giftigt innehåll – som är farligt att andas in och få på sin hud.

eteriska oljor

Eteriska oljor är lättflyktiga oljor som är utvunna ur växtriket. Deras aromatiska essens skyddar växten från insekter, ogynnsam miljöpåverkan och sjukdom. Dess kemiska struktur liknar den i människans celler och vävnader. Därför identifierar vi oljorna vilka ger oss liknande fördelar som när de var i växten.

aromaterapi

Aromaterapi kan översättas till “läka med doften” och vilar på en flera tusen årig kunskap om sötmedicin, och naturens förmåga att förebygga, stärka och hela människan i symbios.

kom igång med eteriska oljor

Bästa sättet att lära känna de eteriska oljorna är genom att köpa ett startkit av valfri doftsrpidare och 12 eteriska oljor för en möngd olika anvädningsområden.

bli min kollega

Drömmer du om MER i livet? Vill du ha ett jobb där du inte byter din tid mot pengar, och bygger en verksamhet mot passiv inkomst där du får betalt efter din arbetsinsats. Låt mig berätta om denna möjlighet som finns i dina händer när du väljer att bli min kollega!

GRATIS WEBINAR

Är Du nyfiken på HUR du med tre enkla steg kan kemikaliebanta i Ditt hem? Vill Du lära Dig mer om hur du enkelt, snabbt och kraftfullt kan bryta stress i din vardag? Läs mer – kolla videon – anmäl dig!

DATUM: ANGES INOM KORT

Vad säger deltagare om detta webinar:
“Så bra att få upp ögonen för INCI-listan och mer lärdom. Om vad kemikalierna är och varför de är dåliga. Det här med Greenwashing, snygga flaskor med med falsk marknadsföring. Jag är glad att jag var med och nu kan mer om detta.”

“Linda gjorde det enkelt och tydligt att förstå och jag känner mig redo att börja byta ut produkter hemma, lite i taget.”

DATUM: ANGES INOM KORT

Vad säger deltagare om detta webinar:
“Tack för en bra föreläsning, jag fick med mig en del nytt. Att jag ska prioritera mig själv flera gånger per dag och andas. Även en del nytt om stress och hur snabbt oljor tas upp och stöttar kroppen. Det gäller att lära sig lyssna på och gå på den känslan. Inte som nu när jag nonchalerar de.