Kom igång med eteriska oljor

Startkitet – att bli medlem!

Bästa sättet att lära känna de eteriska oljorna är genom att bli medlem och köpa ett startkit.

Vad innebär ett medlemskap?

När du blir medlem i Young Living får du ditt startkit rabatterat med över 40% än om du själv skulle plockat ihop samma innehåll. Ditt medlemskap är inte bundet till fler köp, men du har som medlem alltid 24% rabatt på dina kommande köp och på ALLT i webshopen! Det finns kosttillskott, växtbaserad städprodukter, smink, hudvård, hårvård, babyserie mm

Doftspridaren fungerar som en luftfuktare, vilket är suveränt under vinterhalvåret då luften inomhus är torrare, och om man vill – som en nattlampa som samtidigt kan sprida välgörande dofter. I startkitet kan man välja på fyra olika doftspridare efter vad man gillar, till den får du 12 eteriska oljor – basen och starten på att utforska den oljiga världen.

Varför ett startkit?

Tänk dig att dina 12 oljor är som ingredienserna i ett recept för en kladdkaka – du behöver alla ingredienser för att det ska lyckas eller hur? Samma sak med dessa 12 oljor – basen för en mängd olika användningsområden.

Dewdrop, en specialdesignad diffuser med upp till tio timmars kontinuerlig spridning, automatisk avstängning, och tio rogivande ljus. Dewdrop samt 12 st oljor kostar 1588 kr.

Dewdrop

Desert Mist, en Marockoinspirerad diffuser med upp till tio timmars kontinuerlig spridning, automatisk avstängning, och tio rogivande ljus. Desert Mist samt 12 st oljor kostar 1588 kr.

Desert Mist

Charcoal har en särskild metall- och glasdesign samt elva olika ljusalternativ med upp till tio timmars kontinuerlig spridning, automatisk avstängning, och tio rogivande ljus. Charcoal samt 12 st oljor kostar 1738 kr

Charcoal

Aria, är gjord av glas och trä. Den sprider doften i upp till tolv timmar, kan lysa tio olika färger, spela inbyggd avslappningsmusik eller egen musik via mobilen och styrs via en fjärrkontroll. Aria och 12 oljor kostar 2575 kr.

Aria

Thieves ett komplett sortiment av hem- och hygienprodukter som är berikade med Young Livings egenutvecklade eteriska oljeblandning Thieves®! Ett startkit som är perfekt för dig som vill ersätta skadliga kemikalier med kraftfulla, naturliga alternativ i hemmet. Thieves kostar 1563:-

Thieves

Man kan köpa sig sitt kit via Klarna och själv välja hur man vill betala sitt köp! Jag hjälper dig med hur man gör!

När du blir medlem och köper ditt kit genom mig, så får du tillgång till utbildningsgrupper på Facebook, inbjudan till olika event och workshops, sk “Make n take” eller “Ditch n switch” och ett stort team av oljeanvändare världen över som alla vill hjälpas åt! En gång i månaden skickar jag även ut ett nyhetsbrev med tips och ny kunskap som jag förvärvat.


ANSVARSFRIHET

All information, innehåll och produktbeskrivningar på denna hemsida är i referenssyfte och inte avsedda att ersätta råd som ges av läkare eller annan licensierad hälso- och sjukvårdspersonal.