Hoppa till innehåll

aromaterapi

Att läka med doften och stötta kroppens alla lager genom olika tillvägagångssätt med de mest kraftfulla eteriska oljor som finns är fantastiskt.

Sedan 2018 är eteriska oljor och aromaterapi en stor del av min vardag, och jag är så tacksam över att ha funnit dessa botaniska vänner att vända mig till för att få stöd och förebygga min mentala, själsliga och fysiska hälsa.

Intresset och nyfikenheten för att lära mig mer och förstå denna skatt ledde mig till en ettårig utbildning för att fördjupa mig. Ett år av att dyka djupt in i kunskapen om dessa örter, växter, träd, blommor, gräs men också ett år av att ta sig in i sig själv, lager för lager och låta läkning ta plats.

Kraftfullt

Enkelt

Stöttar

Förebygger

Genom doftsinnet påverkas HELA du på ett par sekunder.

Frisättning av hormoner, signalsubstanser och kemiska reaktioner.

Tack vare Dina medvetna andetag skapas doftminnen.

Energi

Avslappning

Fokus

Balans

Eteriska oljor passar likt en nyckel i ett lås och Din fantastiska kropp VET hur den ska koda av och använda dessa gröna healers. De är potenta och otroligt kraftfulla, och ska användas med respekt och förståelse för att med lite kommer man otroligt långt. 

Med hjälp av dessa kraftfulla oljor och mig som Din guide längs med vägen, vill  jag att Du ska känna Dig trygg, inspirerad och nyfiken på att ta Din hälsa i Dina egna händer.

VÄLKOMMEN att boka en 60 min session med mig, då vi fokuserar på fysiska och/eller själsliga aspekter av Dig och det Du önskar stötta för att må bättre. Det kan vara olika former av värk, blåmärken, olika matsmältningsproblem, acne, nedsatt cirkulation, allmän stress, sorg, att vila i dina känslor mm

För Dig som är nyfiken och inte kan något alls, och som vill stötta, förebygga och balansera hur Du mår på ett enkelt sätt som passar Dig.

För Dig som är nyfiken och använt Dig av eteriska oljor ett tag och vill lära Dig mer och skapa egna produkter tillsammans med mig för att stötta ditt mående.

Under en timme ligger allt fokus på Dig och tillsammans utgår vi sedan från Dina behov och sätter samman recept utifrån olika botaniska korsscheman. Med Dig hem / eller skickade per post får Du Dina egna produkter att direkt börja använda.

Ett digitalt möte via Zoom eller ses IRL (för Dig som bor i Vallentuna). Beroende av VAD Du behöver till Dina DIY tillkommer en kostnad utöver 495:- för sessionen.

Jag rekommenderar en uppföljning, på det sätt som passar dig, en månad efter sessionen. För att stämma av att du använder dina produkter, vilken skillnad du märkt och om vi behöver justera Dina skräddarsydda recept på något sätt. Denna ingår i priset, och tar max 30 min.

Aromaterapisession

Vad är eteriska oljor

Att läka med doften och stötta kroppens alla lager genom olika tillvägagångssätt med de mest kraftfulla eteriska oljor som finns är fantastiskt.

Hur fungerar det och vad är eteriska oljor?

Low tox living

Visste du om att du genom att tvätta ditt ansikte, smörja in dig, applicera ditt smink, dina hudkrämer, deodorant, parfym, mm utsätter dig själv för en mängd olika ämnen vilka är kända för att orsaka allergi, vara hormonstörande eller cancerframkallande?

kom igång med eteriska oljor

Bästa sättet att lära känna de eteriska oljorna är genom att köpa ett startkit av valfri doftsrpidare och 12 eteriska oljor för en möngd olika anvädningsområden. Valet är Ditt HUR & VAD Du väljer att köpa hem för att starta Din oliga resa med mig som Din guide.

bli min kollega

Drömmer du om MER i livet? Vill du ha ett jobb där du inte byter din tid mot pengar och har möjlighet att bygga din egen verksamhet mot passiv inkomst! Låt mig berätta om denna möjlighet som finns i dina händer när du väljer att bli min kollega!

HÄR HITTAR DU MIG OCKSÅ