Hoppa till innehåll

bli min kollega

Är du nyfiken på vad det innebär att jobba i ett team som stöttar, peppar och hejar på Dig, på din egen väg mot dina uppsatta mål? Är du redo att drömma stort, större än du vågat innan? Drömmer du om MER i livet – mer tid, mer frihet, mer pengar? Vill du ha ett jobb där du inte byter din tid mot pengar, och bygger en verksamhet mot passiv inkomst där du får betalt efter din arbetsinsats. Låt mig berätta om denna möjlighet som finns i dina händer när du väljer att bli min kollega!

Förutom fantastiska produkter erbjuder Young Living dig som medlem (distributör) en möjlighet till att ha detta som ett arbete – på deltid, heltid – den tid du själv väljer att lägga. Du har möjlighet att bygga upp en verksamhet som kommer kunna förändra ditt liv på fler sätt än du trodde.

Företagets kompensationsplan är något extra och det finns inga krav eller motprestationer av dig. Allt du gör är att dela med dig av dina erfarenheter av att använda produkterna – vilket kan göras på en mängd många olika sätt. När fler upptäcker dessa produkter så växer vår inkomst.

Du behöver ingen lokal, ett lager eller lägga en insats i din verksamhet, kostnaden är det du själv köper i produkter att använda varje månad – alltifrån tandkräm, smink, hudvård, städmedel och såklart eteriska oljor för ditt välmående. Investeringen är att lära känna produkterna och det du får tillbaka är värt så mycket mer:

– utbildning i våra generösa grupper och ett stöttande team
– 24% rabatt på allt du handlar
– $50 som tack insatt på ditt konto när du värvar en ny medlem med ett startkit (utbetalas i svenska kronor, ft $1 = 9,60:- )
– upp till 25% i provision av det din organisation handlar, samt övriga bonusar
– tacksamheten över att våga hjälpa andra, att växa genom personlig utveckling
– meddelanden från de som handlat genom dig

företagets kompensationsplan

vad drömmer du om?

Ta ett djupt andetag, vad drömmer du om, slut dina ögon och se det framför dig! Låt det synas tydligt för ditt inre, kanske kan du känna dofterna av platsen du drömmer om, höra ljuden som finns där.

Jag drömmer om ett helt annat boende med min familj – vid havet, skogen alldeles intill, låta min man ha valet att sluta att arbeta när han vill, att betala av våra skulder och donera pengar till välgörenhet varje månad.

Teamet jag arbetar med är generöst, fyllt av pepp och vi har olika bakgrund, kunskap och erfarenheter.

Team-1
TEAM_6

Vad drömmer du om – och vilken rank skulle på riktigt förändra ditt liv? Mitt mål är just nu Silver och jag jobbar för och med att hjälpa mitt team och ledare att också bli Silver. När mitt team lyckas nå sina mål – så når jag mitt! Teamwork på allra bästa sätt!

IDS (2)

KONTAKTA MIG:
Mail: hej@harligavardag.se
Telefon: 070-8868897

HÄR HITTAR DU MIG OCKSÅ