AKTUELLT

Anlita mig för olika events, kick-off, workshops och inspirationskvällar!


FÖRETAGSEVENT

Planerar ditt företag för en kickoff, planeringsdag, konferens, inspirationskväll? Ni kan anlita mig som föreläsare och inspiratör inom hälsa, kost, och hållbar livsstil. Vill ni ha ett svettigt träningspass eller en mjukare yoga att avsluta dagen med som teambuilding?
Hör av er för att få förslag och offert!
Maila till

hej@harligavardag.se

KOMMANDE EVENT

Fall into Stillness – YinYoga och Yoga Nidra

FULLBOKAD – maila info info@cre8you.se för reservplats och kommande event

Lördag 14 november är du varmt välkommen till “Fall into Stillness” på Cre8You i Hässelby. En workshop då jag guidar dig in i stillsam Yinyoga och en längre djupavslappning som kallas Yoga Nidra. Klassen passar alla nivåer av yogautövare.

Tid: 09:45 – 11:15

Plats: CRE8YOU’s yogastudio på Kvarnhagsplan 118

Kostnad: 225kr (Rawfika och te ingår i detta pris)

Varmt välkommen med din anmälan till info@cre8you.se (Din anmälan är bindande, sista anmälningsdag 7/11, minst 6 deltagare för att workshopen ska bli av)

Yinyoga under höstterminen på K4 Naprapati & Träning

Med start v 36 är du välkommen att landa på din yogamatta!

Tisdagar 18:00-19:15, drop-in 200:-

Du kan läsa mer här!

OLJEMINGEL hemma hos mig

Du är alltid välkommen att kontakta mig för att ses och prata Low Tox, hur oljor och växtbaserade produkter kan vara ett stöd för dig och din familj. Zoom är ett fantastiskt redskap för att “ses” om du inte vill/kan komma hem till mig.
Varje måndag kl 20:30 bjuder vårt team in till Måndagsklubben (du får länk till Zoom av mig) och har olika teman varje gång – alltid en massa inspiration och berättelser om hur dessa produkter stöttar oss i vardagen.

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor.