Hoppa till innehåll
Företag

företag

Planerar ditt företag för en kickoff, planeringsdag, konferens, inspirationskväll? Jag erbjuder yogaklasser, träningspass, workshops och events inom hälsa, kost, och hållbar livsstil. Vill ni ha ett svettigt träningspass eller en mjukare yoga att avsluta dagen med som teambuilding?

Låt oss höras för att stämma av enstaka tillfällen eller mer kontinuerligt över tid.

Företag jag samarbetat med är bla:
Coor, Tullsam, Frösundaviks Företagscenter, Mylan mfl

3
Företag_2
Företag_3

yoga på jobbet

Jag är verksam i Stockholm – Norrort och kommer till er arbetsplats för att guida er till den typ av yoga ni önskar. Det kan vara allt från fysiskt utmanande Vinyasayoga till djupavslappnande Yinyoga & meditation eller en kombination av dessa. Du kan läsa mer om olika former av yoga här. Tänker Du eller Dina anställda – jag är för stel för att yoga – tänk om! En rörligare kropp gör oss också rörligare i sinnet och får oss mer klarsynta.

fasta tider - eller enstaka klasser

Många föredrar en yogaklass på morgonen – innan arbetsdagen drar igång. Eller en klass i samband med lunchen. En klass är oftast 45-60 min lång men vi anpassar efter era behov och önskemål. Jag är van att leda yogaklasser för både små och stora grupper och kommer gärna till er kick-off, workshop eller annan sammankomst för att leda en yogaklass med fokus på det tema och budskap ni vill förmedla. Vill ni ha ännu mer ut av yogan så är regelbundenhet att rekommendera.

Allt som behövs är en konferensrum eller annat rum som enkelt förvandlas till ett yogarum. Jag tar med skön musik att röra sig till med låtar du känner igen från radion, en tillåtande inställning och att alla som har en kropp kan yoga.

kontakta mig för offert

lyssna till mig på soundcloud

HÄR HITTAR DU MIG OCKSÅ