PR & policy

Jag brinner för en helhetssyn på vår kropp och vårt mående. Ett av mina ledord är “Stark inifrån och ut” och att hitta balansen i livet för att vara vårt allra bästa jag!

Jag erbjuder alltifrån enskilda konsultationer till utmaningar i grupp och har också ett stort intresse i att använda produkter som gynnar vårt välmående utan att påverka vår miljö på ett negativt sätt.

Bloggen drivs av mig som privatperson och innehållet på Härliga Var Dag är skyddat enligt upphovsrättslagen. Det innebär att du gärna får använda, sprida och bygga vidare på mina texter och recept, så länge det finns en tydlig och klickbar länk till Härliga Var Dag. Vill du använda mina bilder eller texter i kommersiellt sammanhang? Kontakta mig gärna för frågor och funderingar.

Jag använder mig av så kallade annonslänkar på bloggen och märker ut de inläggen med följande banner:

En annonslänk innebär att jag får en ersättning (några procent) av det som köps på den utvalda webshopen via min länk på bloggen. Genom dessa länkar kan du som läsare stödja mitt arbete med Härliga Var Dag ekonomiskt nästa gång du handlar online i de webbshoppar som jag länkar till – utvalda då jag själv handlar en del där och gillar både deras produkter och service. Mina annonslänkar påverkar inte mitt innehåll, utan är tänkta att ge dig som läsare ett tips på bra onlinebutiker OCH produkter jag gillar!

Jag vill gärna hålla mig själv uppdaterad (och dela med mig till mina läsare), därför läser jag alla pressutskick jag får, och går gärna på de events jag bjuds till. De åsikter och tips jag ger på bloggen är mina egna. Produktprover jag fått och skriver om är aldrig en ersättning för publicerade inlägg, men är en förutsättning för att jag ska kunna hålla mig uppdaterad på området kost och hälsa.

Vill du komma i kontakt med mig för kostrådgivning, föreläsningar, workshops eller andra samarbeten? Representerar du ett företag som kan vara av intresse för mig och mina läsare? Kontakta mig på  hej@harligavardag.se

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor.