Hoppa till innehåll

Kurser

YINYASA
AW våren 2023

Välkommen att landa i kroppen och skapa utrymme för helgen genom att landa på mattan med mig i en mjukt flödande klass jag kallar för Yinyasa. Repetitiva flöden i takt med ditt andetag (Vinyasa) och sedan längre stunder i stillhet i olika positioner (Yin). Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av vinyasa eller yin – alla kan vara med.

En somatisk AW (after work) som blir startskottet på helgen och avslutet på arbetsveckan. Vi möts i fantastiska lokaler centralt i Vallentuna, på Harmonicenter, Allévägen 6. Klassen är 90 min, och du är välkommen att stanna en stund efteråt för en kopp te och närande samtal. Allt du kan tänkas behöva finns på plats, bara ta på dig sköna kläder och ta med en en ögonkudde eller sjal.

Antalet platser är begränsat och Du kan välja att boka in Dig för båda datumen, eller välja ett. Anmälan är bindande (men inte personlig).

Så här borde ALLA fredagar avslutas”

Sagt av tidigare deltagare

Dag och tid: Fredag 27/1, 24/2, 31/3, 28/4 & 26/5 17:00-18:30
Plats: Harmoni Center för Hälsa och Friskvård, Allévägen 6 Vallentuna
Pris: 250:- per tillfälle
Anmälan till: hej@harligavardag.se

Jag ser framemot att ses och att få guida Dig!

CURAM RECOVERY
WS våren 2023

I höstas blev jag kär vid första ögonkastet, eller mötet. Med Curam Recovery® på Allt för Hälsan. Klassen knockade mig på alla sätt och nu är det min tur att få försöka förmedla min kärlek till dessa massagekoppor till Dig.

Curam Recovery® är en återhämtningsklass där vi integrerar Curams statiska massagekoppar i olika positioner. För att effektivt släppa på spänningar, öka flexibilitet & rörelse, förbättra cirkulationen och minska stagnation, öka vätskeflödet samt hjälpa kroppen till bättre balans och snabbare återhämtning. Curam Recovery® kommer att ge dig en djup bindvävsmassage och målet är att lämna dig med en känsla av centrering, välbefinnande och lugn.

Under tre timmar tillsammans varvas teori med praktik, att lyssna med att göra, att vara i stillheten tillsammans med kopporna. Jag berättar kortfattat och lättsmält om fascia/bindväv, lymfsystemet, TCM och koppning.

Allt Du behöver finns på plats, såsom yogamatta, block, bolster, filt och Curam® statiska koppor. Om Du vill kommer Du kunna köpa med dig både statiska koppor och dynamiska för egen praktik hemma.

TIPS: Bär kläder som är enkla att dra upp/ner för lättare applicering av kopporna mor din hud (ej tights eller långärmad tight tröja alltså).

Antalet platser är begränsat och Du kan välja att boka in Dig för flera av datumen, eller välja ett. Anmälan är bindande (men inte personlig).

Dag och tid: Lördag 13/5 kl 10-13 
Plats: Harmoni Center för Hälsa och Friskvård, Allévägen 6 Vallentuna
Pris: 550:- per tillfälle
Anmälan till: hej@harligavardag.se

Jag ser framemot att ses och att få guida Dig!

HÄR HITTAR DU MIG OCKSÅ