Hoppa till innehåll

Kurser

AW
YINYASA

Välkommen att landa i kroppen och skapa utrymme för helgen genom att landa på mattan med mig en gång i månaden. En somatisk AW (after work) som blir startskottet på helgen och avslutet på arbetsveckan.

Du bjuds till Yinyasa – dvs mjuka och repetitiva flöden i takt med ditt andetag (Vinyasa) och sedan längre stunder i stillhet i olika positioner (Yin).

Efter klassen bjuds Du till att stanna en stund för att skåla in helgen med en varm kopp te.

Vi möts på Kanalvägen 7 i Friskvårdscoachernas lokal på våning 1 kl 16:00-17:30 och allt finns på plats. Ta med dig sköna kläder, en filt och om Du har en ögonkudde eller sjal.

Du har gratis parkering utanför, kom ihåg P-skivan. Huset har fyra ingångar och sedan tar du trapporna (eller hissen) till våning 1.

Datumen vi ses är:
6/5
3/6

Antalet platser är begränsat och Du kan välja att boka in Dig på alla tre tillfällen, eller något enstaka. Anmälan är bindande (men inte personlig).

Dag och tid: Fredagar 16:00-17:30
Plats: Friskvårdscoacherna, Kanalvägen 7
Pris: 250:- per tillfälle
Anmälan till: hej@harligavardag.se 
Jag ser framemot att ses och att få guida Dig!
AROMATERAPI
SESSION

VÄLKOMMEN att boka en 60 min session med mig, då vi fokuserar på fysiska och/eller själsliga aspekter av Dig och det Du önskar stötta för att må bättre. Det kan vara olika former av värk, blåmärken, olika matsmältningsproblem, acne, nedsatt cirkulation, allmän stress, sorg, att vila i dina känslor mm

För Dig som är nyfiken och inte kan något alls, och som vill stötta, förebygga och balansera hur Du mår på ett enkelt sätt som passar Dig.
För Dig som är nyfiken och använt Dig av eteriska oljor ett tag och vill lära Dig mer och skapa egna produkter tillsammans med mig för att stötta ditt mående.

Under en timme ligger allt fokus på Dig och tillsammans utgår vi sedan från Dina behov och sätter samman recept utifrån olika botaniska korsscheman. Med Dig hem / eller skickade per post får Du Dina egna produkter att direkt börja använda.

Ett digitalt möte via Zoom eller ses IRL (för Dig som bor i Upplands Väsby med omnejd). Beroende av VAD Du behöver till Dina DIY tillkommer en kostnad utöver 495:- för sessionen.

Jag rekommenderar en uppföljning, på det sätt som passar dig, en månad efter sessionen. För att stämma av att du använder dina produkter, vilken skillnad du märkt och om vi behöver justera Dina skräddarsydda recept på något sätt. Denna ingår i priset, och tar max 30 min.

Aromaterapisession

HÄR HITTAR DU MIG OCKSÅ