Hoppa till innehåll

Kurser

YINYASA
AW hösten 2023

Välkommen att landa i kroppen och skapa utrymme för helgen genom att landa på mattan med mig i en mjukt flödande och återhämtande klass jag kallar för Yinyasa. Vi startar med en kort sekvens av mjuka och repetitiva flöden i takt med ditt andetag (Vinyasa) och sedan längre stunder i stillhet i olika positioner (Yin) då vi även anävnder oss av Curams statiska koppor för ökat välmående.
Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av vinyasa eller yin – alla kan vara med.

Yinyasa är en somatisk AW (after work) som blir startskottet på helgen och avslutet på arbetsveckan. Vi möts i fantastiska lokaler centralt i Vallentuna, på Harmonicenter, Allévägen 6. Klassen är 90 min, och du är välkommen att stanna en stund efteråt för en kopp te och närande samtal. Allt du kan tänkas behöva finns på plats, bara ta på dig sköna kläder och ta med en en ögonkudde eller sjal.

Antalet platser är begränsat och Du kan välja att boka in Dig för båda datumen, eller välja ett. Anmälan är bindande (men inte personlig).

Så här borde ALLA fredagar avslutas”

Sagt av tidigare deltagare

Dag och tid: Fredag 6/10 & 10/11 17:00-18:30
Plats: Harmoni Center för Hälsa och Friskvård, Allévägen 6 Vallentuna
Pris: 250:- per tillfälle
Anmälan till: hej@harligavardag.se

Jag ser framemot att ses och att få guida Dig!

CURAM RECOVERY
WS hösten 2023

Curam Recovery® är en återhämtningsklass där vi integrerar Curams statiska massagekoppar i olika positioner. För att effektivt släppa på spänningar, öka flexibilitet & rörelse, förbättra cirkulationen och minska stagnation, öka vätskeflödet samt hjälpa kroppen till bättre balans och snabbare återhämtning. Curam Recovery® kommer att ge dig en djup bindvävsmassage samt öppna upp lymfsystemet, målet är att lämna dig med en känsla av centrering, välbefinnande och lugn.

Under tre timmar tillsammans varvas teori med praktik, att lyssna med att göra, att vara i stillheten tillsammans med kopporna. På ett enkelt och lättsmält vis går jag igenom bindväv/fascia, lymfsystem, TCM och koppning.

Allt Du behöver finns på plats, såsom yogamatta, block, bolster, filt och Curam® statiska koppor. Om Du vill kommer Du kunna köpa med dig både statiska dynamiska koppor för egen praktik hemma.

Du har två tillfällen att välja på, söndag 3/9 i Vallentuna och söndag 24/9 i Åkersberga. Upplägget dessa två tillfällen är detsamma.

TIPS: Bär kläder som är enkla att dra upp/ner för lättare applicering av kopporna mor din hud (ej tights eller långärmad tight tröja alltså).

Läs gärna på Bycurams hemsida om vanliga frågor kring koppning.
Att tänka på:
Koppa inte på åderbråck, synliga ärr som sticker upp, om du äter blodförtunnande, har högt blodtryck eller är gravid.
Du kan komma att få som blåmärken på huden efteråt, vilket är ett tecken på att stagnation släppt i området. Dessa försvinner/bleknar på någon dag.
 
Antalet platser är begränsat och Din anmälan är bindande (men inte personlig).
 
Dag och tid: Söndag 3/9 kl 10-13 
Plats: Harmoni Center för Hälsa och Friskvård, Allévägen 6 Vallentuna
Pris: 550:-
Anmälan till: hej@harligavardag.se

 

Dag och tid: Söndag 24/9 kl 10-13 
Plats: Yogabolaget, Sågvägen 3 i Åkersberga
Pris: 590:-
Anmälan till: Yogabolaget

Jag ser framemot att ses och att få guida Dig!

HÄR HITTAR DU MIG OCKSÅ