OM MIG

om mig

PT • YOGALÄRARE • MASSÖR • AROMAPEDAGOG

EMPOWERMENT + EMBODIMENT
=
HÄLSODETEKTIV

Inspiration för Dig till lustfylld rörelse, närvaro och att utforska den oljiga världen med mig!

Jag heter Linda Bryme och jag vill hjälpa dig i din nyfikenhet på vad som är möjligt, utforska din kapacitet och att vara kapten på din båt, chauffören i din bil och regissören i ditt liv!

Jag arbetar som Personlig Tränare, Yogalärare, Massör, Certifierad MammaMagetränare och Aromapedagog! Alla dessa kombineras i min vardag och jag får utrymme att arbeta med min passion!

Jag vill inspirera och hjälpa dig att vara ditt bästa jag och uppleva att Kroppen är fantastisk att vi har så mycket att vinna när vi sluter fred med vår kropp och sänker krav och prestation för att istället uppleva, utforska och vara närvarande.

EMPOWERMENT & HÄLSODETEKTIV

När du står i din fulla kraft, närvarande, stark och sann. När du vet Din riktning och vilka verktyg du kan använda dig av för att samla och rikta Din kraft! När du villkorslöst ger till Dig själv för att kunna ge till andra!

Det är empowerment för mig och är något jag brinner för att förmedla till Dig. Jag älskar att se kroppar i rörelse, som blir starkare, smidigare och mer rörelseeffektiva! Som PT, Massör och Yogalärare får jag göra detta – varje dag!

Personlig Träning Kroppen är fantastisk! Genom att anlita mig som din PT kommer du att få utmanas, bli starkare inifrån och ut, få uppleva att din kropp är fantastisk som kan göra så mycket mer än vad du själv tror är möjligt. Jag finns vid din sida för pepp, kramar och nya utmaningar.

Massage Kroppen är värd en stund av djup återhämtning och balansering, utan hårda grepp. Att istället mjukna med lätt beröring samtidigt som olika eteriska oljor, alla kända läkeväxter, appliceras på fötternas vitaflex och längs med ryggraden.

Yoga En stund då andetagen får synkroniseras med lekfulla rörelser i takt till musik, utmanande, svettigt och alltid med en kravlös inställning.

Yin och Yoga Nidra En stund då vi låter kroppen landa i stillhet, fysiskt, mentalt och känslomässigt. Det är omöjligt att misslyckas när vi låter kroppen hämtas åter och vi lyssnar inåt.

Eteriska oljor / Low Tox När vi lär oss mer om de produkter vi dagligen använder i vårt hem för att städa, diska och tvätta, vad vi applicerar på vår hud och i vårt hår kan det vara frustrerande och utmanande. Jag har bytt allt i vårt hem sedan tre år och hjälper dig på din väg mot Low Tox.

Vem är Linda Bryme

Linda Bryme – jag är en dreamer & doer! Mamma, fru och egenföretagare mitt i livet. Jag tror på vår kropps egen förmåga till läkning, att bli stark inifrån och ut. När vi lär oss att lyssna inåt, känna vad som sker på flera plan så skapar vi goda förutsättningar för att vara i vår kraft – empowerment!

Jag är:

  • certifierad Personlig Tränare från The Academy
  • certifierad MammaMageTränare
  • diplomerad kostrådgivare med kognitiv inriktning genom Sverigehälsan
  • diplomerad genom Global Yoga att hålla i yoga och yin
  • utbildad genom YogaLeela att hålla Yoga Nidra
  • licensierad SOMA instruktör
  • gruppträningsinstruktör från SAFE
  • utbildad i att ge massage med Regndroppsteknik
  • grundutbildning i aromaterapi
  • diplomerad botanisk aromapedagog genom Botany for All

Jag har läst Människans fysiologi på Karolinska Institutet, Coachning och handledning på Örebro Universitet samt Kost för gravida och ammande vid Umeå Universitet. Jag har erfarenhet av att coacha och föreläsa för kvinnor om att lägga om sin kost och göra en livsstilsförändring, samt har själv gjort en livsstilsförändring efter mina två barn.

Jag älskar att träna och svettas, att känna endorfiner i kroppen, svetten i pannan och musklerna darra av funktionell styrketräning eller ett intervallpass i löpspåret. Lika mycket älskar jag att flöda på min yogamatta i tystnad, att vara i mina andetag och låta kroppen hamna i balans. Jag har lärt mig massor om mig själv och min kropp genom att gå utanför min bekvämlighetszon och testa nytt! Det händer mycket spännande saker då! Såsom att lära känna nya människor, lära sig nya saker, känna sig stark och modig!