Yoga

Jag älskar att se kroppar som rör sig med sina andetag och är passionerad över att hjälpa människor hitta sin inre kraft och våga utmana sig utanför sin bekvämlighetszon. Att utvecklas och bli stark inifrån och ut – vi behöver närvaro i livet.

Yinyogan ligger mig allra närmast hjärtat, då jag otaliga gånger själv har upplevt kraften i den stillheten, och hur det får mig att må och känna. Att vila i sin egen kraft, oavsett hur den ser ut just då – just nu, är ett kraftfullt verktyg till närvaro i livet. Att våga vara i stillhet, i tystnad, med sin kropp som guide…. Mmmmm ahhh!
Yinyoga beskriver jag mer i detta inlägg och visar hur det kan se ut.

Likväl älskar jag Vinyasa och mer flow, stundtals med svett och puls för att sedan landa mjukare i kroppen och sinnet. Att guidas in i repetitiva rörelser, landa i flow, där tankar inte stör och kroppen vet vägen – det är så vackert!
Vinyasa beskriver jag mer i detta inlägg och visar hur ett flöde med mig kan se ut.

Du kan även anlita mig för ditt företag på fasta tider, efter era önskemål. Jag samarbetar med flera företag på olika sätt och vill gärna höra av Dig om du önskar ge dina anställda yoga på jobbet.

Hör av dig via mail, hej@harligavardag.se

Jag är utbildad genom Global Yoga och även Yoga Leela. Älskar att lära mig mer om yogans filosofi och håller i workshops på temat Aroma Yoga, Aroma Yin då vi kombinerar yoga med eteriska oljor för att fördjupa stunden.

Mina stora inspiratörer inom yogan är Veronica “Vevve” Jäderlund, Caroline Fladvad, Moa Westman, Anja Bergh, Michael James Wong mfl