Yoga

Jag älskar att se kroppar som rör sig med sina andetag och är passionerad över att guida människor till att hitta sin inre kraft och våga utmana sig utanför sin bekvämlighetszon. Att göra det på en yogamatta är fantastiskt – lära känna sig själv på en trygg plats fri från krav, prestation och måsten. Fylld av ödmjukhet för det som är, möta sig själv genom andetag och rörelse eller stillhet. Att utvecklas och bli stark inifrån och ut – vi behöver närvaro i livet.

YINYOGA

Yinyogan ligger mig närmast hjärtat, då jag otaliga gånger själv har upplevt kraften i den stillheten, och hur det får mig att må och känna. Med nyfikenhet möta det som är möjligt just nu och utforska sin kapacitet till mer expansion. När vi vilar i vår egen kraft, oavsett hur den ser ut just då – just nu, är ett kraftfullt verktyg till närvaro i livet. Att våga vara i stillhet, i tystnad, med sin kropp som guide…. Mmmmm ahhh! Yinyogan är ett fantastiskt redskap och komplement för din övriga träning och vardag.
Yinyoga beskriver jag mer i detta inlägg och visar hur det kan se ut.

VINYASA

Likväl älskar jag Vinyasa och mer flow, stundtals med svett och puls för att sedan landa mjukare i kroppen och sinnet. Att guidas in i repetitiva rörelser, landa i flow, där tankar inte stör och kroppen vet vägen – det är så vackert! Vinyasa betyder just “repetativa rörelser i takt med andetaget”.
Vinyasa beskriver jag mer i detta inlägg och visar hur ett flöde med mig kan se ut.

YOGA PÅ JOBBET

Du kan anlita mig för ditt företag på fasta tider, efter era önskemål eller till en kick-off eller liknande. Jag samarbetar med flera företag på olika sätt och vill gärna höra av Dig om du önskar ge dina anställda yoga på jobbet.

Hör av dig via mail, hej@harligavardag.se

Jag är utbildad genom Global Yoga och även Yoga Leela. Älskar att lära mig mer om yogans filosofi och håller i workshops på temat Aroma Nidra, Aroma Yin då vi kombinerar yoga med eteriska oljor för att fördjupa stunden.

Mina stora inspiratörer inom yogan är Veronica “Vevve” Jäderlund, Caroline Fladvad, Moa Westman, Anja Bergh, Michael James Wong mfl