Hoppa till innehåll

OM mig

hälsodetektiv

Jag heter Linda Bryme. En fd utbränd prestationsprinsessa som bytt bana från förskollärare till att kombinera mina olika passioner till ett – Hälsodetektiv.

Jag är Personlig Tränare, Yogalärare, Massör, Aromapedagog, Gruppträningsinstruktör och nyfiken på att lära mig mer för att förstå vad det är att vara människa.

MINA LEDORD

EMPOWERMENT & EMBODIMENT

När du står i din fulla kraft, närvarande, stark och sann. När du vet Din riktning och vilka verktyg du kan använda dig av för att samla och rikta Din kraft! När du villkorslöst ger till Dig själv för att kunna ge till andra!

Det är empowerment för mig och är något jag brinner för att förmedla till Dig. Jag älskar att se kroppar i rörelse, som blir starkare, smidigare och mer rörelseeffektiva! Som PT, Massör och Yogalärare får jag göra detta – varje dag!

YOU

BODY

Kroppen är fantastisk! Genom att anlita mig som din PT kommer du att få utmanas, bli starkare inifrån och ut, få uppleva att din kropp är fantastisk och kan göra mycket mer än vad du själv tror är möjligt. Jag finns vid din sida för pepp, kramar och nya utmaningar.

MIND

Genom Yogans värld. En stund då andetagen får synkroniseras med lekfulla rörelser i takt till musik, utmanande, svettigt och alltid med en kravlös inställning. Yin och Yoga Nidra En stund då vi låter kroppen landa i stillhet, fysiskt, mentalt och känslomässigt. Det är omöjligt att misslyckas när vi låter kroppen hämtas åter och vi lyssnar inåt.

SOUL

En stund av djup återhämtning och balansering, utan hårda grepp. Att istället mjukna med lätt beröring samtidigt som olika eteriska oljor, alla kända läkeväxter, appliceras varsamt på fötternas vitaflex och längs med ryggraden.

YOU – är summan av ALLT du tänker, gör, äter, andas och är. Låt mig få bli Din guide att utforska HÄLSA tillsammans med.

VEM ÄR JAG?

Förutom att vara nyfiken och intresserad, så är jag en Manifesting Generator, född i Fiskarnas tecken, njuter av att bada året runt, älskar naturen och att leva mer cykliskt. Jag är impulsiv och litar till min intuition, men jag vill också landa i vetenskap, fakta och forskning. Jag kombinerar västerländsk medicin med österländsk läkekontst och väljer ett alltmer långsammare liv och tempo, med en längtan om något mer för mig och min familj.

Om mig
Om mig_3

UTBILDNINGAR:

– certifierad Personlig Tränare från The Academy
– certifierad MammaMageTränare
– diplomerad kostrådgivare med kognitiv inriktning genom Sverigehälsan
– diplomerad genom Global Yoga att hålla i yoga och yin
– utbildad genom YogaLeela att hålla Yoga Nidra
– licensierad SOMA instruktör
– gruppträningsinstruktör från SAFE
– utbildad i att ge massage med Regndroppsteknik
– grundutbildning i aromaterapi
– diplomerad botanisk aromapedagog genom Botany for All

 

Jag har läst Människans fysiologi på Karolinska Institutet, Coachning och handledning på Örebro Universitet samt Kost för gravida och ammande vid Umeå Universitet. Jag har erfarenhet av att coacha och föreläsa för kvinnor om att lägga om sin kost och göra en livsstilsförändring, samt har själv gjort en livsstilsförändring efter mina två barn.

kontakta mig

hej@harligavardag.se

HÄR HITTAR DU MIG OCKSÅ