Personlig träning

Du kan anlita mig som din PT! Med över 1500 timmar tillsammans med klienter har jag en god förståelse för olika individers förutsättningar, mål och träning. Jag har framförallt riktat mig till kvinnor mitt i livet, som är eller har varit gravida.
Du kan träna ensam med mig eller tillsammans med en granne/kollega/vän/sambo. Jag är verksam i Upplands Väsby för att träna tillsammans ute i naturen och kör #PTpåhjul samt erbjuder PT OnLine.
Min träningsfilosofi är att bygga styrka inifrån och ut. Att du får uppleva din kropp i balans och där din träning är ett redskap för att skapa närvaro!

Mina ledord: Jag kan! Kroppen är fantastisk! Genom utmaningar på olika sätt och genom att vara utanför din bekvämlighetszon, vill jag att du ska känna detsamma.

Vad säger mina klienter!

“Träning är inte alltid en dans på rosor, det är tungt och jobbigt. Men med Linda blir passen roliga och lärorika. Hon har ett sätt att arbeta som gör att man som individ får en ny förståelse för kroppens sätt att arbeta, detta med enkla men ändå utmanande övningar.

Med Linda blir helt enkelt träning roligt.”

“Bästa träningen jag testat. Man går från passet fylld av energi. Linda, du har en förmåga att kunna se en och ens behov. En ren motivationskälla som stöttar och pushar en rakt i mål! “