Hoppa till innehåll

personlig träning

Du kan anlita mig som din PT! Med över 1500 timmar tillsammans med klienter har jag en god förståelse för olika individers förutsättningar, mål och träning. Jag har framförallt riktat mig till kvinnor mitt i livet, som är eller har varit gravida.

Du kan träna ensam med mig eller tillsammans med en granne/kollega/vän/sambo. Min träningsfilosofi är att bygga styrka inifrån och ut. Att du får uppleva din kropp i balans och där din träning är ett redskap för att skapa närvaro

Ledorden för mig genom åren är dessa och genom utmaningar på olika sätt och genom att vara utanför din bekvämlighetszon, vill jag att du ska känna detsamma.

jag kan!

kroppen är fantastisk!

Du som är medlem hos SATS kan enkelt boka Din första session med mig på tre olika sätt:

1. via appen

2. via mail

3. via min profil på SATS hemsida

SAGT AV KLIENT:

Redan vid mitt första pass med Linda fick jag en “aha” upplevelse. Träningen känns personlig, utmanande och kul, allt i ett. Efter varje pass känner jag mig glad, stolt och stark. Är du skeptisk till PT – ta kontakt med Linda, hon har ett unikt sätt.

Personlig träning, yoga och kunskap om hur den kvinnliga kroppen förändras genom livet och att leva cykliskt med energin i och omkring oss.

Har Du frågor, vill komma i kontakt eller boka en första kostnadsfti konsultation?

HÄR HITTAR DU MIG OCKSÅ