Hoppa till innehåll

Chokladmousse, det godaste receptet!

Nu är det dags för ännu ett recept på chokladmousse, även denna med avokado som bas. Vi gör denna varje helg och blir lika förvånade varje gång vi njuter av den! Den är försvinnande god och innehåller bara bra saker för dig och din kropp (så länge du köper kvalitetschoklad!).

– 2 mogna avokados
– 6 blötlagda dadlar
– 1 dl kokosmjölk
– 40gr choklad av hög kvalitet
– 1 dl tinade blåbär
– 1 tsk honung
– en nypa vaniljpulver
Smält chokladen över ett vattenbad, tillsätt kokosmjölken och blanda. Lägg övriga ingredienser i en mixer och mixa slät, tillsätt choklad/kokosröran och mixa lite till. Häll upp i tre vackra glas och ställ kallt en halvtimme. Servera med vispad grädde och toppa med hallon. NJUT!
mousse

3 kommentarer till “Chokladmousse, det godaste receptet!”

  1. Pingback: Fem för fem | Härliga Var Dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *