Hoppa till innehåll

Muffins med banan & mango

Med en massa bruna bananer hemma (som jag annars fryser in för att göra glass, smoothies och annat gott på) bakade jag väldigt goda muffins ikväll! Inspirerad av Fanny och hennes Banoffee- & hasselnötsmuffins gjorde jag min egen variant med smak av banan och mango istället. Dessa muffins passar perfekt när som helst du vill äta något som smakar gott och gör dig gott!

Muffins med banan & mango, 9 st:
2 mogna ekologiska bananer
2 ekologiska ägg
2 msk kokosolja utan smak
2 dl mandelmjöl
40g vassle med mangosmak från Isikost
1/2 msk kokosmjöl
1 msk kokossocker
1 tsk bakpulver
1/4 tsk salt

Gör såhär:
Sätt ugnen på 175 grader.
Mixa bananerna med äggen i mixerbunke. Smält kokosoljan och tillsätt i banan och äggsmeten.
Rör ihop de torra ingredienserna i en bunke, vänd ner den torra blandningen lite i taget och rör tills du har en jämn smet. Fördela smeten i 9 muffinsformar på en muffinsplåt, in i ugnen och grädda i  ca 15 min.
Låt svalna och toppa med vispat jordnötssmör och kokosmjölk – N J U T!
image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *