Hoppa till innehåll

Lyckan att få göra det jag drömmer!

På nyårsafton höll jag årets sista klass, och jag fick avsluta starkt. Tillsammans höll jag en Best of BodyBalance med Malin. Vi valde tillsammans ut de tio bästa låtarna från release 70 till dagens 75. Oh boy vilken kick-ass klass med massor av kärlek det blev!

Malin är min inspiration och den människa som vid första gången jag ställde mig på mattan i augusti 2014 fick mig att inse att jag också ville stå på scen och förmedla kärlek till kroppen genom rörelser och andetag. Att få teama med henne och vara med på “hennes” nyårsklass var ren och skär lycka. En dröm som jag fick uppleva.

Det var en härlig energi i salen och jag vibrerade i kroppen av adrenalin och endorfiner. Tillsammans rockade vi klassen i glitter och leopardmönster med 50 deltagare!

Smile and shine är Malins ledord! Det är precis vad denna bild förmedlar för mig!

När jag ser bilden av oss tillsammans blir jag lycklig, känner tacksamhet och glädje över att jag har så fina människor omkring mig, som jag får växa tillsammans med, att jag tog modet till mig och följde min dröm om att hålla klasser och den spännande vägen jag har vandrat och har framför mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *