Hoppa till innehåll

Yoga Nidra – God Natt

Yoga Nidra är både en teknik men också ett tillstånd. Tekniken är enkel i sitt utförande och tillståndet ljuvligt – djupt återhämtande och avslappnande. Vi låter hela varandet av oss landa in i mellanrummet mellan vakenhet och sömn, man kan uppleva det som att man drömmer i ett vaket tillstånd. Liksom att man helt zoonar ut fast i total närvaro.

Vi landar in i gränsen av alfa-theta för våra hjärnvågor och den främre delen av hjärnan där vi tänker våra tankar får en paus. Vi tillåter varandet av oss att vara i återhämtning, där vi inte bara får ny kraft men även kreativitet, lust och klarhet.

Jag älskar denna teknik, och tar mig till vilan så ofta jag kan. Det jag ser är att min återhämtning och mitt parasympatiska nervsystem visar det i min pulsklocka med en ökad hjärtvariationsfrekvens och färre andetag. Oavsett om jag utför min Nidra på dagen eller kvällen, i samband med att sova för natten.

Visst låter det spännande!? Torsdag 6 maj kl 21:30 är DU varmt välkommen att hänga med då jag håller min första OnLine-klass i Yoga Nidra via Zoom.

Hur fungerar det:

1 – gör din anmälan via Zoom Meetings
2 – betala för din plats via swish, 75:-
3 – spara ditt mail med bekräftelse på din anmälan
4 – spara i din kalender (för att inte missa)
5 – ladda ner appen om du inte redan har den

10 minuter innan mötet börjar:
– Gör dig redo och borsta tänderna, smörj in och ta på pyjamas. Lägg dig bekvämt i din säng, se till att du har kuddar för att göra det mysigt och täcke för att hålla dig varm, kanske även en ögonkudde och en sövande eterisk olja.
– Öppna bekräftelsemeddelandet och klicka där det står: “Klicka här för att gå med”. Zoom öppnas via ett popup-fönster så se till att popup-fönster inte blockeras.
– Du kommer till ett “väntrum” och fem minuter innan klassen börjar släpper jag in dig.
– När klassen är slut, kommer du automatiskt att loggas ut och kan möta John Blund

Dagen efter kommer inspelning av klassen att skickas till din epostadress, en ljudfil som du kan lyssna på om och om igen!

Jag ser så framemot att få guida Dig in Yoga Nidra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *