Hoppa till innehåll

Vad är en Hälsodetektiv?

Uttrycket hörde jag hos Dr Diamantis, och kände i hela mig att JAA det är ju det jag är och vad jag förmedlar till Dig som följer eller anlitar mig. Summan av att checka IN i sig själv och sin kropp genom att skala av det som inte gynnar eller ger energi, lägga till det som lyfter dig och våga sätta kärleksfulla gränser för sig själv.

Det är inte en enkel väg att gå, men det är för mig den enda vägen att gå. Att INTE svälja normer, den stora massan och istället ifrågasätta och våga lyssna på kroppens intelligens och intuition, inte lyssna till quick-fixes. Det finns inte EN lösning som passar alla, och jag vet att du innerst inne vet vad du behöver och längtar efter, men att det kan vara en snårig väg att gå.

Resan till att städa ut gifter hemma har pågått länge, precis som resan med att lära sig om vilken mat och att koda innehållsförteckningar har. Jag lär mig fortfarande, och provar mig fram till hur jag kan må som allra bäst.

Jag vet att steget till att börja träna, landa på yogamattan, ta sin plats och våga säga ner är stort att. Låt mig vara Din guide på Din resa mot en starkare kropp, ökad närvaro, stärkt immunförsvar, bättre sömn och att landa i EMBODIMENT & EMPOWERMENT för det är för mig vad en HÄLSODETEKTIV gör.

Jag hjälper dig som PT, Yogalärare, Massör och Aromapedagog – när du anlitar mig så får du ta del av alla dessa pelare på ett eller annat sätt, vilken tjänst du köper! Det går hand i hand och skapar en helhet.

Jag finns ett mail bort för att hjälpa Dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *