Hoppa till innehåll

Compassion – workshop med Yin, Nidra och Aromaterapi

Varmt välkommen till årets första workshop tillsammans med mig. Kanske är Du liksom jag grym på att finnas där för andra och glömmer bort att fylla Dig själv? Då är denna klass precis vad Du behöver!

Söndag 20 februari är du varmt välkommen till 3 timmar av klassen på temat “Compassion” – för att hedra och fylla dig själv med kärlek i samband med Alla hjärtans Dag.

Jag guidar dig i stillsam och mjuk Yin yoga som avslutas med längre djupavslappning då jag guidar Dig till Yoga Nidrans ljuvliga tillstånd. Under tiden använder vi oss av eteriska oljor för att fördjupa närvaron och återhämtningen.

Klassen passar alla nivåer av yogautövare och ingen tidigare erfarenhet behövs. Till stämningsfull musik och med hjälp av bolster, klossar och filtar (ta med egen/egna) får du sträcka ut och återhämta – fylla på så att du sen kan ge vidare.

Jag berättar mer om hur, varför och när man kan använda sig av eteriska oljor, som en förstärkare i sin yogapraktik och meditation eller avslappningsrutiner, men också som naturligt stöd i livets olika situationer.

Datum och tid: Söndag 20/2 kl 14-17
Plats: K4 Naprapati & Träning, Väsbyvägen 7C
Pris: 450 kr
Anmälan till: hej@harligavardag.se, antalet platser är begränsat och minst 6 deltagare för att klassen kan hållas
Anmälan är bindande (men inte personlig)

Jag ser framemot att ses och att få guida Dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *