Hoppa till innehåll

kom igång med eteriska oljor

Bästa sättet att lära känna de eteriska oljorna är genom att bli medlem och köpa ett startkit.

 

Vad innebär ett medlemsskap?

När du blir medlem i Young Living får du ditt startkit rabatterat med över 40% än om du själv skulle plockat ihop samma innehåll. Ditt medlemskap är inte bundet till fler köp, men du har som medlem alltid 24% rabatt på dina kommande köp och på ALLT i webshopen! Det finns kosttillskott, växtbaserad städprodukter, smink, hudvård, hårvård, babyserie mm

Doftspridaren fungerar som en luftfuktare, vilket är suveränt under vinterhalvåret då luften inomhus är torrare, och om man vill – som en nattlampa som samtidigt kan sprida välgörande dofter. I startkitet kan man välja på fyra olika doftspridare efter vad man gillar, till den får du 12 eteriska oljor – basen och starten på att utforska den oljiga världen.

Varför ett startkit?

Tänk dig att dina 12 oljor är som ingredienserna i ett recept för en kladdkaka – du behöver alla ingredienser för att det ska lyckas eller hur? Samma sak med dessa 12 oljor – basen för en mängd olika användningsområden.

Anledningen till varför man använder eteriska oljor är många. Vissa köper sig ett startkit för att få en fantastisk diffuser och på köpet kommer eteriska oljor för att förhöja stämningen, en annan vill ha hjälp med att stötta immunförsvaret, att sova bättre, minskad värk i kroppen, boosta sin hudvård. För min del har allt detta påverkats och den största anledningen, mitt varför är för att jag ville fortsätta städa ut kemikalier i mitt hem och leva mer hållbart! Du kan läsa mer om det här.

12 eteriska oljor - du väljer stilen

De fyra startkiten kommer med samma 12 eteriska oljor och Du väljer stilen och vilken doftspridare Du vill ha.  Eller om Du hellre vill satsa på växtbaserad kraft för hushållet med Thieves, näringsdrycken NingXia eller stötta med CBD.

Man kan köpa sig sitt kit via Klarna och själv välja hur man vill betala sitt köp!
Jag hjälper dig med hur man gör!

När du blir medlem och köper ditt kit genom mig, så får du tillgång till utbildningsgrupper på Facebook, inbjudan till olika event och workshops, sk “Make n take” eller “Ditch n switch” och ett stort team av oljeanvändare världen över som alla vill hjälpas åt! En gång i månaden skickar jag även ut ett nyhetsbrev med tips och ny kunskap som jag förvärvat.

Du kan bli min kollega och dela den oljiga resan med mig på fler sätt:

KONTAKTA MIG:
Mail: hej@harligavardag.se
Telefon: 070-8868897

HÄR HITTAR DU MIG OCKSÅ