Low Tox Living

Low Tox Living – eller att kemikaliebanta! Att se över de kemikalier som finns i vårt hem och vilka vi dagligen använder i vår skönhetsrutin, på oss själva och våra barn. Allt vi väljer att köpa hem har påverkan på din hälsa och ditt välmående. Med små steg har jag gjort det enkelt för Dig att lära dig mer och att köpa produkter som är fria från skadliga kemikalier och istället stöttar dig fysiskt, mentalt och känslomässigt.

Visste du om att du genom att tvätta ditt ansikte, smörja in dig, applicera ditt smink, dina hudkrämer, deodorant, parfym, mm utsätter dig själv för en mängd olika ämnen vilka är kända för att orsaka allergi, vara hormonstörande eller cancerframkallande?

I mitt ekologiska och ej djurtestade smink gömde sig PEG och parbener, i min ekologiska hår- & hudvård fanns både SLS, mer PEG och parfymämnen, i våra ekologiska städ produkter -varningstext om giftigt innehåll – som är farligt att andas in och få på sin hud.

Eteriska oljor är lättflyktiga oljor som är utvunna ur växtriket. Deras aromatiska essens skyddar växten från insekter, ogynnsam miljöpåverkan och sjukdom. Dess kemiska struktur liknar den i människans celler och vävnader. Därför identifierar vi oljorna vilka ger oss liknande fördelar som när de var i växten.

Bästa sättet att lära känna de eteriska oljorna är genom att köpa ett startkit av valfri doftsrpidare och 12 eteriska oljor för en möngd olika anvädningsområden.

Drömmer du om MER i livet? Vill du ha ett jobb där du inte byter din tid mot pengar, och bygger en verksamhet mot passiv inkomst där du får betalt efter din arbetsinsats. Låt mig berätta om denna möjlighet som finns i dina händer när du väljer att bli min kollega!

GRATIS WEBINAR

Är Du nyfiken på HUR du med tre enkla steg kan kemikaliebanta i Ditt hem? Vill Du lära Dig mer om hur du enkelt, snabbt och kraftfullt kan bryta stress i din vardag? Läs mer – kolla videon – anmäl dig!

DATUM: onsdag 10 februari 2021, kl 20:00

DATUM: söndag 24 januari 2021 kl 15:30