Hoppa till innehåll

Peapancakes – proteinpannkakor

I söndags testade jag vårt nya proteinpulver för första gången. Vi köpte det på Allt för hälsan-mässan och jag har länge varit nyfiken på ett veganskt alternativ (alltså utan vasslepulver) och det neutrala ärtproteinet från Pulsin lockade mest! Perfekt med ett pulver som  inte smakar – så kan du själv bestämma. Jag valde att smaksätta med kakao.
American peaprotein-pancakes:

– 2 eko ägg
– 1 dl havregryn
– 1 skopa ärtprotein
– en skvätt kokosmjölk
– 1/2 eko banan
– 1/2 tsk kokossocker
– 1 tsk kakao
– 1 tsk bakpulver
Mixa ihop till en smet. Tillsätt bakpulver och rör. Låt stå för att svälla en stund. Stek i kokosolja på medelvärme i några minuter per sida. Servera med sås på kokosmjölk och tinade hallon! Toppa med hackade nötter och persimon i bitar!peaprotein

Dessa pannkakor smakade ljuvligt, blev fluffiga och mättade länge!

1 kommentar till “Peapancakes – proteinpannkakor”

  1. Pingback: Mina bästa frukostar – tips! | Härliga Var Dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *