Hoppa till innehåll

PT OnLine

DU kan anlita mig för Personlig Träning OnLine! Efter förfrågningar om att ta emot klienter för träning online är jag nu redo att presentera det för Dig! Min träningsfilosofi är stark inifrån och ut genom närvaro. Du kan välja att få individanpassat PT BAS eller ett färdigt paket PT SOMMARPASSET.

PT BAS

Detta är individuellt anpassade, effektiva och skräddarsydda övningar för dig. Det ingår en kartläggning av dina mål och erfarenheter mm då du besvarar ett par frågor via mail. Därefter bokar vi in ett första digitalt möte på 30min för att gå igenom dina svar och önskemål. Vill du träna hemma, utomhus eller på gym? Jag anpassar övningarna efter Dina behov och efter vad du har tillgång till i ditt hem såsom TRX/funktionsband, kettlebell, hantel, skivstång, pilatesboll eller andra träningsredskap.

Du får ett skräddarsytt träningsupplägg med mellan 1 till 3 program/vecka beroende av dina önskemål. Tydliga instruktioner i text samt bilder till. Det ingår ett uppföljningsmöte (30 min) under perioden. Mitt mål är göra din upplevelse så personlig som möjligt fast kontakten sker online.

PT BAS priser:

4 veckor: 1 490:-
8 veckor: 2 790:-

PT SOMMARPASSET

Detta är ett genomtänkt och effektivt träningsprogram som är förutbestämt men inte individanpassat – som en tidsbestämd utmaning perfekt nu i sommar. Du behöver ha tillgång till kettlebell (eller hantlar), gummiband och handdukar. Det ingår två helkroppspass samt en BONUS! Tidsåtgången är ca 30-40 min och passar perfekt att göra innan lata dagar i solen, i regnet eller när det passar Dig! Du kommer svettas, känna puls och muskler darra!

SOMMARPASSET skickas som en pdf till dig, enkel att skriva ut eller spara i mobilen och ha lätt tillgänglig. Sen är det bara att starta den peppigaste spellistan och köra!

PT SOMMARPASSET:

Endast 799:-

Så här går din beställning av PT BAS till:

– visa Ditt intresse genom att klicka på länken ovan
– jag kontaktar Dig och översänder ett formulär att besvara, om mål, bakgrund mm
– Du får en faktura efter överenskommelse
– gör en banköverföring (det går snabbast)
– när jag ser att det är betalat bokar vi in vårt första möte
– Ditt träningsupplägg skickas till Dig snarast
– när helst Du undrar över något hör Du av dig

Så här går din beställning av SOMMARPASSET till:

– visa Ditt intresse genom att klicka på länken ovan
– jag kontaktar Dig och skickar därefter faktura
– gör en banköverföring (det går snabbast)
– när jag ser att det är betalat får Du SOMMARPASSET skickat till dig

Ansvar

Mitt ansvar är att hjälpa, peppar och se till att du får den kunskap du behöver för att genomföra träningspassen. Det är Din kropp som ska göra jobbet för att Du ska se de resultat du önskar. Ditt ansvar är att vara vara villig att jobba för att nå dina mål, och inte tro att jag fixar medan du ligger på soffan 🙂
Har Du en vilja att satsa och en vilja att lyckas – då har du ingenting att förlora. Med personlig träning online är mitt mål är göra din upplevelse så personlig som möjligt fast kontakten sker online. Du får min hjälp och jag är säker på att du kommer att lyckas sålänge det finns en gnutta vilja i dig. Kom ihåg att din kropp är fantastisk och det är möjligt att nå hur långt som helst när vi samarbetar!

Vad säger mina klienter!

LÄS HÄR OM ALLMÄNNA VILLKOR FÖR PT ONLINE MED HÄRLIGA VAR DAG

Du kan använda Ditt Friskvårdsbidrag till dessa tjänster och får då ett kvitto att ge din arbetsgivare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *