Hoppa till innehåll

YOGA

Jag älskar att se kroppar som rör sig med sina andetag och är passionerad över att guida människor till att hitta sin inre kraft och våga utmana sig utanför sin bekvämlighetszon. Att göra det på en yogamatta är fantastiskt – lära känna sig själv på en trygg plats fri från krav, prestation och måsten. Fylld av ödmjukhet för det som är, möta sig själv genom andetag och rörelse eller stillhet. Att utvecklas och bli stark inifrån och ut – vi behöver närvaro i livet. Att yoga gör mig till en gladare, lugnare, tryggare och mer accepterande medmänniska.

utbud

YINYOGA

Yinyogan ligger mig närmast hjärtat, då jag otaliga gånger själv har upplevt kraften i den stillheten, och hur det får mig att må och känna.

Med nyfikenhet möta det som är möjligt just nu och utforska sin kapacitet till mer expansion.

När vi vilar i vår egen kraft, oavsett hur den ser ut just då – just nu, är ett kraftfullt verktyg till närvaro i livet. Att våga vara i stillhet, i tystnad, med sin kropp som guide…. Mmmmm ahhh!

Yinyogan är ett fantastiskt redskap och komplement för din övriga träning och vardag.

VINYASA

Likväl älskar jag Vinyasa och mer flow, stundtals med svett och puls för att sedan landa mjukare i kroppen och sinnet.

Att guidas in i repetitiva rörelser, landa i flow, där tankar inte stör och kroppen vet vägen – det är så vackert!

Vinyasa betyder just “repetativa rörelser i takt med andetaget”.

Jag guidar Dig alltid till känsla före form, och Din egen upplevelse. Med hjälp av musiken som guidar och texter som leder Dig inåt, skapar vi tillsammans en intention för klassen och stunden på mattan.

YOGA NIDRA

Yoga Nidra är både en teknik men också ett tillstånd. Tekniken är enkel i sitt utförande och tillståndet ljuvligt – djupt återhämtande och avslappnande.

Vi låter hela varandet av oss landa in i mellanrummet mellan vakenhet och sömn, man kan uppleva det som att man drömmer i ett vaket tillstånd. Liksom att man helt zoonar ut fast i total närvaro.

Jag älskar denna teknik, och tar mig till vilan så ofta jag kan. En yoga nidra tar ca 25 min och motsvarar flera timmar av återhämtning.

privat yoga

Du och din partner eller tjejgänget kan anlita mig för privat undervisning, på fasta tider efter önskemål. Jag kommer hem till dig eller hjälper till att ordna med en lokal för att kunna yoga tillsammans. Oavsett om målet är att komma igång med yoga eller kanske stärka er i syfte att förbättras inom en specifik idrott planerar jag innehåll för er efter behov och önskningar.

företagsyoga - yoga på jobbet

Du kan anlita mig för ditt företag på fasta tider, efter era önskemål eller till en kick-off eller liknande. Jag samarbetar med flera företag på olika sätt och vill gärna höra av Dig om du önskar ge dina anställda yoga på jobbet.

Jag är verksam i Stockholm – Norrort och kommer till er arbetsplats för att guida er till den typ av yoga ni önskar. Det kan vara allt från fysiskt utmanande Vinyasayoga till djupavslappnande Yinyoga & meditation eller en kombination av dessa. Du kan läsa mer om företagsyoga här.

lyssna till mig på soundcloud

HÄR HITTAR DU MIG OCKSÅ