Kladdkaka med sting
Det är kladdkakans dag på måndag 7 november och jag har experimenterat i köket. Blev inspirerad av en chilikaka som låg i skafferiet och tänkte… Läs mer »Kladdkaka med sting
Det är kladdkakans dag på måndag 7 november och jag har experimenterat i köket. Blev inspirerad av en chilikaka som låg i skafferiet och tänkte… Läs mer »Kladdkaka med sting
Jag har hittat en ny kärlek och tillbehör till allt på min tallrik. Picklad rödlök…! Såå gott! Jag har ätit det vid flera tillfällen på… Läs mer »Picklad rödlök
Om du gillar thaimat och curryrätter tror jag att du kommer älska denna currygryta med kokos! Den är enkel att göra och sköter sig själv… Läs mer »Currygryta med kokos
Jag har snöat in på denna typ av frukost nu. En som man förbereder på kvällen och kan ta fram på morgonen och sätta sig… Läs mer »Overnight oats utan mjölk
Min favoritfrukost på helgen är pannkakor! Vi använder oss av havregryn istället för vetemjöl och kokosmjölk istället för mjölk, samt kokosfett istället för smör. Det… Läs mer »Pannkakor utan mjöl och mjölk
Jag älskar quinoa och kokar gärna mer än vad som “behövs” till våra middagar. Då har jag en skål med quinoa att lägga till i… Läs mer »Overnight quinoa
Bananpannkaka är en stående favorit att göra, framförallt till lunch när maten från kvällen innan inte räcker till eller man står inför oväntade dagar att… Läs mer »Bananpannkaka x 2
Förra hösten fick jag en påse med massor av fröskidor från Johannesbrödträdet. En fin vän plockade med sig dom hem från sin Greklandssemester. Påsen har… Läs mer »Från Johannesbrödträdet till carobpulver
I maj bakade jag den gooodaste cheescaken! Jag hann inte med att skriva klart receptet och dela med dig, så det kommer nu! Det är… Läs mer »Pumpkin cheesecake
Mitt första inlägg på tre månader…! Du som följer mig på Instagram vet att jag (åter) drabbades av en utmattning i maj och har varit… Läs mer »Bönbrownie på svarta bönor